Bypass USM Firewall Extra Lesson

by 6/14/2011 12:32:00 PM 9 Pengkritik
Assalammualaikum, salam sejahtera, salam semuanya

Kembali kita semua bertemu untuk teman menurunkan ilmu yang teman telah pelajari sepanjang bergelar student kat USM engineering ni...

Reason teman naikkn post tambahan ni coz minggu lepas, minggu terakhir teman kat USM Engineering (Sadis siut nak tinggalkan), PPKT USM Engineering start block website yang teman slalu gak r bukak coz banyak kot link yang xkena block... hahahaha... N skang baru teman leh revealkannya...

That website is Scenedowns.com

Scenedowns

Kepada yang xdapat tau pasal camne nak bypass firewall USM Engineering especiallynya... Leh r tengok link bawah ni ea...

Bypass Firewall

Direct Download

So what the specialty about this website yang teman slalu gune sampai baru skang PPKT block???


So what so special bout this site???

  • Each title have at least 5-7 different links for users to download
  • Range from latest TV series, Movies, Albums, E-Books n many more
Now... I'm gonna reveal another way that i did not yet mention in the post before... That is another way to bypass USM Firewall... Yaaaa... The reason i've never want to try using this bypass before this is due to the website that i have...

Sanggup kot tunggu just jam 12tgh malam untuk donlod... Daripada guna bypass n tetiba kena block ngan PPKT... Xke haruuuu...



Like the post before... I've explained already on 3 type of firewall bypassing

  1. Https
  2. VPN
  3. Proxy
 Now... i'm gonna reveal another way how you can open the website that USM blocked... Another way is by using VTunnel... how to access it??? It is the same as proxy... But the diffrences is that proxy is limited access...
VTunnel access is unlimited... How to access it??? Just click on this link...


How to use it???

Just put the address or link of the website that you wanna access into the box provided... N Walla... There you go...

Have fun learning this kind of stuff... Anything you wanna know more, just ask or comment... Akan membantu seadanya dengan ilmu yang ada

putra87­™

Blogger - Engineer - Freelance Photographer

An Engineer, Lifestyle Blogger, A Freelance Photographer, Traveller, Food Hunter, and A Dad To Be.

9 Pengkritik:

iPai said...

owh dulu sorok2 .. skrang baru nak tunjuk .. hahah ..

putra87­™ said...

Hahahaha... Bese r nopal... Bile dh kna block baru leh reveal.. Slagi xkna block,xle r reveal.. nnt ilang r mata pencarian aku time tuu... :P

iPai said...

eh .. jd mata pencarian ke ??

Anonymous said...

putra x reti simpan rahsia la....sapa la yg sengal p ajaq benda ni kat putra...aku rasa putra x patut tahu pun....bila dah tahu trus buat hebat dan seronok org puji dia hacker.....

putra87­™ said...

@anonymous.. korang leh ckp mcm2 yg korg nak... xkesah la... dh remove dh ape yg ptt... xpuas ati ckp je dpn2...

aku xmarah pn... kalo slp aku... aku pnye silp la... ade ke aku sonok org puji hackers??? just amatur je.. takat hack bnda² cenggini... xprlu nak dibanggakn sngt pn...

Hahahaha... aku just share apa yg tau... ikutkn aku tau bnda2 ni... tp aku xmo wat je... coz aku pn ade link lain n cara lain... BKn nk menunjuk, bkn nak membanggakn diri... tapi nk kongsi apa yg aku tau... kalo tersinggung... cakap elok2 je... aku xmarah... dah besar... fikir gune akal la... baik n salah, aku yg tanggung...

@naufal - x r... mksd aku... website ni je la yg wat aku spcl donlod dr yg len.. coz bnyk link ade...

mirc said...

aku rasa pasal website xdak sapa pun kisah kut...mybe yg ko share pasal cara lepas firewall usm tuh yg wat org marah....tuh kan ramai org x tahu lagi...kalau dah ramai org tahu mesti ppkt dapat detect...kebanyakkan friend fb ko plak budak usm...paham2 je la....aku rasa ko x perlu beritahu rahsia nih....just pandangan aku....

putra87­™ said...

tq mirc... xpe.. dh remove dh dlm post tu psl bnda ni... sori la kalo ade org marah... anyway... tq for the opinion.

iPai said...

erk .. quite intense .. harap semua ok2 je ..

cik eyma said...

thanks sangat2..dapat bukak utube even lambat loading.---> student usm induk

Lazada

Lazada Malaysia
Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

BM
Semua penulisan & post adalah bertujuan perkongsian bersama. Segala gambar & gaya penulisan diambil dari sumber² yang dikreditkan bersama atau atas penulisan penulis sendiri. Sebarang penyalahgunaan, ketidaktelusan & pengambilan gambar untuk kegunaan lain tanpa kebenaran penulis, penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang tindakan undang-undang yang akan diambil kepada mereka yang berkenaan.

BI
All of the articles, stories, info and materials are either taken from other website, blog, and other sources or self-wrote... Any sharing of this info is allowed but with the consent of this blog writer. Any misused, misguided, mischief articles taken from this blog without writers permission is prohibited. Admin and writer will not be responsible for any legal action taken by the authorities to those who concerns.