How to bypass USM Engineering Firewall

by 5/18/2011 05:02:00 PM 4 Pengkritik
Assalammualaikum, selamat petang, selamat sejahtera, salam 1 Malaysia dan salam sebagainya

Haaaa... Arini teman nak pecahkan skit rahsia camne sharer-sharer kat USM Engineering ni bypass Firewall n Blocked website kat USM... Tapi sebelum, sila amik pesanan ini dengan sebaik mungkin... Coz PPKT USM xsebodoh itu untuk membiarkan firewall mereka diceroboh dan dilolos sebegitu sahaja...





Pic di atas adalah antara salah 1 software yang digunakan, dikenali sebagai VPN or in long formnye, Virtual Private Network... Soo... apa ini vpn??? yaaa... sebelum kita mulakan, ingin teman perkenalkan beberapa cara yang telah digunakan sebelum ni oleh sharer-sharer USM Engineering dan juga teman sendiri...


  1. Proxy - Not all proxy will works in USM Engineering coz USM Fortiguard is soooo damnn good in blocking this kind of access.
  2. https - This is 1 of the secure way to open a website, but unfortunately, not all website are compatible using https, except facebook.... N by the way, for those who is at their workplace, such as what i discover at my matriculation college, the computer has internet network online, but can't excess to facebook, and guess what??? Just read this post to know more...
  3. VPN - Also known as Virtual Private Network where it mask ur IP into an ip that can't be traced by USM Engineering network.

p/s - This is only a knowledge for you to learn n not to pass it for all of the USM Engineering student to used... Reason??? Once PPKT detect what kind of bypassing that u used to evade their blockade, go and find another way to bypass blocked website... And believe me, it's not that easy to find a software or a website that can bypass USM firewall...
p/ss - Never used it unless you mastered the way to used it.

p/sss - For USM Engineering students, please use this knowledge wisely, once caught, there is no turning back n once known by PPKT, do not blame others for your mistakes. 

Please read more on this post to know the way to avoid from being detected by PPKT and ways to used it wisely, brilliantly and happily coz you may be suprised with the speed and access that u will received.



OK... back to the topic... Sebelum ni, beberapa cara telah digunakan oleh pelajar-pelajar USM Engineering dalam melepasi Firewall dan juga website yang di block oleh PPKT... Antaranya seperti menggunakan proxy, dan software seperti Ultrasurf... Penggunaan software ultrasurf adalah ketika zaman FB di block untuk open dari 6 pagi hingga 6 petang, dan ini adalah salah 1 cara yang digunakan oleh ramai pelajar USM Engineering...

And guess what??? Xsampai sebulan software ni teman tau dari rakan-rakan, trus kena blocked pada sesapa yang still pakai software ini untuk bypass firewall USM Engine. N mulalah peralihan cara oleh bijak pandai Engineer yang suke mencari jalan melepasi firewall USM antaranya menggunakan proxy seperti link di bawah...


Haaa... Ini je proxy yang teman berjaya bukak n berkesan untuk bypass firewall USM cari link download cerita. N sila amik perhatian... Proxy ini ada limit... Dan dalam sehari, anda dapat bukak website yang di block berdasarkan limit yang diberi... 

Kita beralih pula kepada pembelajaran yang lain... Yaaaa... This is 1 way of accessing FB for those whose FB access are block either in their workplace, or in their campuses or macam yang teman wat, kat Matrikulasi teman... By using https...

p/s -  Cara ni agak sakit sikit coz anda kena copy link 1-1 and paste it on a new tab address... But it is worth a while to bypass the blockade.

  1. Open facebook anda... N jikalau anda melihat di skrin anda, this website is block due to reason bla3... Proceed to next step...
  2. Copy the facebook link and open a new tab.
  3. Paste the link into the new tab address link and add https, that is by adding a s at the back of the http... eg. http://facebook.com to https://facebook.com

The https is a secure way of opening a block social network site as most of the social network integrate their link with a secure https instead of the usual http.

N now, we move on to the last n latest software that has been used by most of the sharer in USM Engine to bypass during the office hour as most link are blocked during this time and guess what??? During office hours, the speed are double the fun of the speed when u download after 12 a.m.

p/s - This software are strictly not recommended to used very widely in USM Engine... If u don't want to complain about the network speed that is actually very fast compare to other USM campuses where in USM Induk, even Youtube pun kena block... N please, do not be so selfish to used it for your own purposes of download but then, not shared it back to others... N then when others complaint about the 'Lembap macam siput punya tenet USM', n salahkan kami sharer-sharer, It's not us who shud be blamed... It's those who used this kind of privilidge for their own without sharing it with others... Bukan sharing software ni, but sharing what they obtained from using this software...

-
-
-
-
-
-
-
Due to the copyright reason, this VPN used are strictly not shown except for those who really want to use it for good.

To research more on this VPN... Just google it... Thank you

putra87­™

Blogger - Engineer - Freelance Photographer

An Engineer, Lifestyle Blogger, A Freelance Photographer, Traveller, Food Hunter, and A Dad To Be.

4 Pengkritik:

✿ gadis biasa ✿ said...

haip inche hacker.heheeee

tak suke la mende alah o.k.u kat bawah ni.huuu

iPai said...

wah2 ... ni mmg turunkan ilmu ni .. hahaha ...

tp skrang kan ada sistem sharer yg diberi ruang utk download luar ..

Cikya said...

USM strict sangat... T.T

putra87­™ said...

@gadis biasa- hahaha.. xsuke toksah tau... wakakaka
@naufal - haha.. mesti... kna r turunkan sgala ilmu yang ada...hahaha
@cikya - hoho.. USM ane?? induk ke?? hehe.. induk xpnah try... tp try r tnye dak2 yg mmg power tenet kt induk.. dorang msti tau cmne nk bypass bnda2 alah ni...

Lazada

Lazada Malaysia
Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

BM
Semua penulisan & post adalah bertujuan perkongsian bersama. Segala gambar & gaya penulisan diambil dari sumber² yang dikreditkan bersama atau atas penulisan penulis sendiri. Sebarang penyalahgunaan, ketidaktelusan & pengambilan gambar untuk kegunaan lain tanpa kebenaran penulis, penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang tindakan undang-undang yang akan diambil kepada mereka yang berkenaan.

BI
All of the articles, stories, info and materials are either taken from other website, blog, and other sources or self-wrote... Any sharing of this info is allowed but with the consent of this blog writer. Any misused, misguided, mischief articles taken from this blog without writers permission is prohibited. Admin and writer will not be responsible for any legal action taken by the authorities to those who concerns.