Lazada

Selamat Hari Lahir Lisa Surihani

by 3/23/2011 11:41:00 AM 3 Pengkritik
Assalammualaikum, salam sejahtera dan selamat pagi... Yeaaa!!! Kelas cancel... Dikesempatan ini, saya ingin mengucapkan selamat hari lahir atau dalam bahasa inggerisnya, Hepi Besday to Lisa Surihani...

Siapa itu Lisa Surihani??? Kenalkah anda siapa dia??? Mesti semua orang kenal kan??? Well... I'm a big fans of her... Why??? Because... She's so beautifulll.. Comeiii... Lawa, Bijak, Pandai N Suka sangat² kat dia... Kepada yang belum mengenali siapakah si gadis comei yang menyambut hari kelahirannya hari ini... Sila tengok pic di bawah...



Haaa... Inilah dia si gadis comei yang saya cuba katakan... hehehe... Ohhh.. Sungguh terpikat dengan Lisa... Tahukah anda Lisa merupakan seorang graduan undang² daripada UITM??? (Betulkan saya jikalau saya tersilap)... Ohhh... She's not only gorjes, but smart also maaa... Jom kita tengok serba sedikit info tentang Lisa... p/s - Amik kat FB je...

NAMA SEBENAR: Lisa Surihani Mohamed
TARIKH LAHIR: 23 Mac 1986
TEMPAT LAHIR: Kuala Lumpur
AYAH: Allahyarham Mohamed Mahbob
IBU: Siti Amira Ahmad
KELUARGA: Anak keempat daripada lima beradik
KERJAYA: Model, pelakon

FILEM: Goodbye Boys (2006), I'm Not Single, Jangan Pandang Belakang Congkak, V3: Samseng Jalanan, Semerah Cinta Stilleto, Lagenda Budak Setan
DRAMA: Obsesi, 3 Janda, Seputih Salju, Adamaya, Mertua Vs Menantu 2, Kapowww! Atoi The Ajaib Boy, Tudung Ekspres, Sekali Lagi, Ombak Rindu

Penghargaan: Pelakon Harapan Terbaik FFM21

Dan tahukah anda semua??? Dalam banyak² artis di Malaysia, Lisa Surihani merupakan artis yang mempunyai paling banyak sekali fans like... If tak silap mencecah 1juta orang peminat like facebook fans pagenya... Dan Lisa juga sering berinteraksi bersama peminat... Ohhh.. I loike... hehhee... p/s - Dipetik daripada artikel dalam komik UTOPIA...

Ok... Sebenarnya, nak wish besday je... Tapi meleret panjang lak kan... Ye la... Peminat... Mestila panjang kata²nya... N lastly, saya dengan ini, ingin mengucapkan, Selamat hari lahir, hepi besday to Lisa Surihanai yang menyambut hari kelahiran ke 25nya hari ini... Semoga panjang umor, murah rezeki, berjaya dalam kariernya dan wish to snap a pic ngan Lisa la suatu hari nanti... hehehe... 

Luv You LISA SURIHANI!!! Hahaha... Kalau lah aku ada awek, mesti awek aku jeles punye... Tapi peduli hapa aku.... Ade awek @ tak, Saya tetap suke pada Lisa Surihani...

putra87­™

Blogger - Engineer - Freelance Photographer

An Engineer, Lifestyle Blogger, A Freelance Photographer, Traveller, Food Hunter, and A Dad To Be.

3 Pengkritik:

Aidil Salleh said...

mintak mangap interprame kt sini...

I AM A BIG FANS OF LISA SURIHANI too...HAHAHA...

lisa mmg ade degree law tp bukan graduan UiTM...tp dari Universiti Aberystwyth, Wales, United Kingdom...hehe..

putra87­™ said...

tnx aidil.. haha.. sbb tu ckp kalo silap tlg btulkn... coz dh lpe dia amik dgree ktne.. haha... ader trbaca dlu... huhu..

Abang Long said...

Salam...biasalah kan, orangnya cantek mesti ramai peminat..bagus jugak artis sekarang ni ramai yg berpendidikan tinggi. Mana tau bila dah tak popular nanti boleh juga guna ijazah tu untuk buat kerja lain..

Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

BM
Semua penulisan & post adalah bertujuan perkongsian bersama. Segala gambar & gaya penulisan diambil dari sumber² yang dikreditkan bersama atau atas penulisan penulis sendiri. Sebarang penyalahgunaan, ketidaktelusan & pengambilan gambar untuk kegunaan lain tanpa kebenaran penulis, penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang tindakan undang-undang yang akan diambil kepada mereka yang berkenaan.

BI
All of the articles, stories, info and materials are either taken from other website, blog, and other sources or self-wrote... Any sharing of this info is allowed but with the consent of this blog writer. Any misused, misguided, mischief articles taken from this blog without writers permission is prohibited. Admin and writer will not be responsible for any legal action taken by the authorities to those who concerns.