Lazada

Aizat Amdan Selam Ngan Jerung!!!

by 3/28/2012 12:33:00 AM 1 Pengkritik
Apa!!! Aizat Amdan yang nyanyi lagu Sungai Lui tu pi selam ngan jerung??? Tak takut kena makan ke Aizat oiii???

Mungkin video ini & ini leh tunjukkan perasaan Aizat sebelum berjumpa ngan jerung yang baik hati nak makan dia. Tak percaya??? Try laaa klik link kat "Ini" & "Ini"
Ok... Ini sebenarnya tempat yang aizat akan bertemu si jerung yang baik itu... Tapi... Ye ke dia jumpa jerung??? hurmmm... jom kita tengok dulu apa yang jadi dalam pic² ini. Adakah Aizat Amdan akan bertembung 1 on 1 dengan jerung?? Atau adakah Aizat akan terkorban menjadi santapan lunch Sand Shark di Aquaria KLCC??? Semuanya terjawab dengan gambar di bawah.

Inilah Aizat, orang pertama yang berani terus terjun dalam untuk berhadapan dengan Sand Shark di Aquaria KLCC ni. Tapi sebelum menyelam, mai kita tangkap pic dulu.
 Ok. Jom kita dive!!!
Sekarang teman pula nak pi dive
Dah cukup berani dive, mari panggil Sand Shark yang ada 4 ekor kesemuanya dalam Aquaria KLCC ni. Berani wei kitorang!!! Siap jerung tu mai lagi.
 
Ok. Sebenarnya. Jerung tu pun malu nak mai jumpe kitorang. Kitorang berani sangat. Sampai sempat wat peace lagi tau. Siap penyu yang lalu leh pandang slack ngan kitorang. Betul. Tak tipu kat korang.
Kitorang siap buat pose selam dalam sikit lagi tu. Tak takut wei!!! Jerung pun tak berani nak mai.
Siap leh wat drama sinetron lagi dalam Aquaria ni semata-mata nak tarik perhatian Sand Shark 4 bersaudara.
 
Ok. Alkisah sebenarnya.

Alkisah sebenarnya, teman ada la menang 1 contest ni kat twitter yang diorganise oleh DiGi n alhamdulillah, rezeki hari Jumaat, penghulu segala hari, dapat menang once in a lifetime experience to go on a dive with sharks. But in a "Cage Rage". "Cage Rage" ni kalo ikutkan harga asalnya is RM200 per person. Tapi, teman menang ni, dapat bawak 3 orang Buddyz bersama to spend time with Aizat Amdan for 6 hours.

6 Hours, Once in a lifetime Experience, Meet up with 1 of my favourite artist (Aizat Amdan), Hanging out like a VIP, Speaking London at Harrods, Fully sponsored, and a very humbled and interesting artist than is so peramah and very friendly. It's not like you going out with an artist but instead going out with a friends.

No hassle to wait for the queue to take picture with him, no hassle to come to an event just to meet him, and no need for a 15 minute only to meet him but an ample of 6 hours time to spend, taking photos, sharing stories, sharing experience and even listen to Aizat Amdan live singin to Sungai Lui in R&B version.

Wait for more post as me, Aizat Amdan, DiGi Telco representatives, Aizat Amdan Manager and 3 of my buddyz speaking like a Londoners at Harrods and more pictures of 2 of the last Buddyz diving in with the sharks.

putra87­™

Blogger - Engineer - Freelance Photographer

An Engineer, Lifestyle Blogger, A Freelance Photographer, Traveller, Food Hunter, and A Dad To Be.

1 Pengkritik:

anisyafrina said...

waahhh!! menang contest dapat dive dgn jerung! bertuah btol.. tahniah! ^_^

*Best gila kalau dpt dive free mcm ni.. huhu..

Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

BM
Semua penulisan & post adalah bertujuan perkongsian bersama. Segala gambar & gaya penulisan diambil dari sumber² yang dikreditkan bersama atau atas penulisan penulis sendiri. Sebarang penyalahgunaan, ketidaktelusan & pengambilan gambar untuk kegunaan lain tanpa kebenaran penulis, penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang tindakan undang-undang yang akan diambil kepada mereka yang berkenaan.

BI
All of the articles, stories, info and materials are either taken from other website, blog, and other sources or self-wrote... Any sharing of this info is allowed but with the consent of this blog writer. Any misused, misguided, mischief articles taken from this blog without writers permission is prohibited. Admin and writer will not be responsible for any legal action taken by the authorities to those who concerns.