Nevermind 20th Anniversary

by 12/02/2011 12:33:00 AM 0 Pengkritik
Event : Nevermind 20th Anniversary GiG 
Sponsor : Tune Talk 
Venue : Hard Rock Cafe KL 
Date : 29th October 2011
Artist : The Azenders, Kyoto Protocol, Pop Shuvit, One Buck Short

Walaupun teman sampai agak lewat dalam 5.30 petang kat sana, tapi sungguh puas dan berbaloi. Before that, i would like to thanks to Tune Talk, especially Mat Tune (Terpilih antara 5th emailers) inviting me to this GiG.

Sangat berbaloi ok!!! Dahla datang dekat stengah jam nak abis, dapat doorgift lak tu, 1st time masuk Hard Rock Cafe KL with Amru (1st time ok walaupun dah lama berkelana kat KL), masuk² kat pentas, MC tanya sapa nak CD Nirvana free pas The Azenders wat persembahan trus dapat n siap amik souvenir dari meja minum dia lagi... hahahaha... Ala.... Tempat kacau air tu... :D.

Ok... jangan buang masa lagi... Jom tengok what's happening at the GiG







p/s- Sam Bunkface menyanyikan lagu Nirvana dengan bantuan lirik di tangan





Walaupun setengah jam, tapi puas dan menarik. Tak pulang dengan tangan kosong dan seterusnya bergegas ke Hartamas untuk menghadiri Astro B.yond IPTV party. 3 events in 1 day ok...

Next related post will be on Wordless Wednesday dan Mata Lensaku especially taken directly from Nikon D90 in Black & White without any editting (Only credit and 20th Anniversary logo).

putra87­™

Blogger - Engineer - Freelance Photographer

An Engineer, Lifestyle Blogger, A Freelance Photographer, Traveller, Food Hunter, and A Dad To Be.

0 Pengkritik:

Lazada

Lazada Malaysia
Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

BM
Semua penulisan & post adalah bertujuan perkongsian bersama. Segala gambar & gaya penulisan diambil dari sumber² yang dikreditkan bersama atau atas penulisan penulis sendiri. Sebarang penyalahgunaan, ketidaktelusan & pengambilan gambar untuk kegunaan lain tanpa kebenaran penulis, penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang tindakan undang-undang yang akan diambil kepada mereka yang berkenaan.

BI
All of the articles, stories, info and materials are either taken from other website, blog, and other sources or self-wrote... Any sharing of this info is allowed but with the consent of this blog writer. Any misused, misguided, mischief articles taken from this blog without writers permission is prohibited. Admin and writer will not be responsible for any legal action taken by the authorities to those who concerns.