Lazada

KL Photography Festival

by 10/17/2011 12:13:00 AM 3 Pengkritik
Event : KL Photography Festival
Buy : 50mm 1.8D Nikon Lens
Date : 7-9 Oct 2011
Venue : Mid Valley Exhibition Centre
Camera : Nikon D90 Kit Set

Ok... Tanpa buang masa lagi, let the picture speak for itself



Agak², mana 1 pilihan kalbu idaman hati??? Tunggu... Ada lagi model menanti anda untuk cuci mata

p/s - jangan korang copy pic ni n print jadikan poster dalam tandas udahle ye... Teman idokle mau nanggungjawabnye



 




 Ok... The last model... Is sumting yang korang gegurl xpatut la kan... Kalo rasa macam xcukur itu bulu ketiak aa... Jangan sesekali memakai baju tanpa itu lengan.

Bak kata pepatah Karam Singh Walia.

Kalau baju panjang ke bahu,
biarlah lengan panjang kainnya yang kita mahu.



Ok... kome sume dah wat pilihan n wanita idaman kalbu??? Ce cite kat teman ane 1 yang kome suke... Teman pun nak tau gak taste kome sume.

p/s - teman pilih yang pic no 2 tu... Pompuan pakai baju pinkish tu...

putra87­™

Blogger - Engineer - Freelance Photographer

An Engineer, Lifestyle Blogger, A Freelance Photographer, Traveller, Food Hunter, and A Dad To Be.

3 Pengkritik:

Wadi AR said...

kemain anda ye jurutera. awek cantikk

putra87­™ said...

hahaha... alaa.. bile lg.. hehehe.. :P

Hanie_Dew said...

aaaaa...lawa lawa.

Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

BM
Semua penulisan & post adalah bertujuan perkongsian bersama. Segala gambar & gaya penulisan diambil dari sumber² yang dikreditkan bersama atau atas penulisan penulis sendiri. Sebarang penyalahgunaan, ketidaktelusan & pengambilan gambar untuk kegunaan lain tanpa kebenaran penulis, penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang tindakan undang-undang yang akan diambil kepada mereka yang berkenaan.

BI
All of the articles, stories, info and materials are either taken from other website, blog, and other sources or self-wrote... Any sharing of this info is allowed but with the consent of this blog writer. Any misused, misguided, mischief articles taken from this blog without writers permission is prohibited. Admin and writer will not be responsible for any legal action taken by the authorities to those who concerns.