Skate Malaysia 2011

by 7/02/2011 10:53:00 PM 3 Pengkritik
Salam suma... jumpa lagi (Macam la slalu jumpa kannn)

Kebetulan arini p pusing² Sunway Pyramid n kebetulan gak bawak kamera DSLR ku D90 untuk tangkap gambo event ni... Actually... Ternampak event ni kuar kat Buletin Utama TV3.. N alang² dah terlajak p makan kat Petaling Jaya... Kita lajakkan la p Sunway Pyramid ngan my family... hahaha...

Let the picture speak for itself... N yaaa.. Selected photos only... Jangan korang memandai p zoomin naaa.. Mentang² la dorang pakai seksi kan... hahaha







Nak lagi??? hahaha... banyak gak persembahan dia... arini sampai 9.30 malam.. Xmampu eden nak nunggunya... Hahahaha... So layankan je la apa yang eden mau sajikan dalam post kali ini naaa























Haaaa... Apa kata korang??? Nak tengok lagi??? P tengok sendiri laaa... hahaha.. N FYI or yang xtau short form ni... For Your Information... Esok @ Ahad is the last day of this competition... Since it started from 30th of Jun till 3rd of July...


Watpe tunggu lame² g untuk orang sekitar Lembah Klang... mai la cek mai p tengok...

putra87­™

Blogger - Engineer - Freelance Photographer

An Engineer, Lifestyle Blogger, A Freelance Photographer, Traveller, Food Hunter, and A Dad To Be.

3 Pengkritik:

ciK biBik said...

muahahaha..skirt die fuhh fuhhh..he o..0

cik Lea said...

wah! macam best je
teringin nak g tengok

ain fathihah said...

menarik. suka tengok di TV bila ada..

Lazada

Lazada Malaysia
Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

BM
Semua penulisan & post adalah bertujuan perkongsian bersama. Segala gambar & gaya penulisan diambil dari sumber² yang dikreditkan bersama atau atas penulisan penulis sendiri. Sebarang penyalahgunaan, ketidaktelusan & pengambilan gambar untuk kegunaan lain tanpa kebenaran penulis, penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang tindakan undang-undang yang akan diambil kepada mereka yang berkenaan.

BI
All of the articles, stories, info and materials are either taken from other website, blog, and other sources or self-wrote... Any sharing of this info is allowed but with the consent of this blog writer. Any misused, misguided, mischief articles taken from this blog without writers permission is prohibited. Admin and writer will not be responsible for any legal action taken by the authorities to those who concerns.