Liverpool VS Malaysia

by 7/17/2011 01:08:00 AM 0 Pengkritik
Assalammualaikum, salam sejahtera, salam 1 Malaysia n salam perantauan.. Ahaksss

Ok... Semua orang pun dah tau yang Malaysia kalah 3-6 ngan Liverpool... Tapi xpe... Ada improvement...

Walaupun defend men agak teruk gak r 2nd half... But assist by Amirulhadi n 2 gol by Safee Sali sure bring something to proud of being a Malaysian.. Bak kata banyak status kat FB... Kalah penuh bermaruah!!! Yeahhh!!!

Haaa... Tutup cite... nanti kita cite benda len... N tanks to my top 333 Followers... Dengan ini, saya akan membuat 1 contest bersempena ngan pencapaian 333 di blog ini... nantikan dalam masa terdekat yeee... hehe... N apa nak teman ceritakan malam ni is... See the picture ok... Let picture speak for itself... :D




Haaaa... Pic atas ni yang nak cerita sebenarnya... Tq kat paper The Star again for giving me the free training admission pass to see Liverpool live in action in stadium... Training je... Tiket free xdapat coz time nak redeem kat Studio V One Utama tu ramai sangat... So dapat pass ni je... Nak tengok lebih lanjut??? haaaa... Jom tengok... Bak kata orang... Let the picture speak for itself...


Haaa... Ni la yang teman pi tengok ari khamis baru² ni.. Liverpool vs Malaysia... Papehal pun... Teman akan p sokong Malaysia Khamis minggu depan ketika Malaysia bertemu bintang² Chelsea d Stadium Nasional Bukit Jalil... Pada yang p stadium aritu, jumpa di sana... Harimau Malaya akan mengaum sekali lagi... hehe... Jom tengok pic² len lak... Sempena lautan merah yang melanda d Malaysia pada hari khamis baru² ni...
















Dapatlah aku tengok Dirk Kuyt n Andy Carrol walaupun dari jauh... Hahaha... Orang lain pulang bawa barangan Liverpool mostly of them... Tapi aku pulang membawa barangan Harimau Malaya!!! I'm a Harimau Malaya fans... N Will Always B!!! Hahaha


putra87­™

Blogger - Engineer - Freelance Photographer

An Engineer, Lifestyle Blogger, A Freelance Photographer, Traveller, Food Hunter, and A Dad To Be.

0 Pengkritik:

Lazada

Lazada Malaysia
Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

BM
Semua penulisan & post adalah bertujuan perkongsian bersama. Segala gambar & gaya penulisan diambil dari sumber² yang dikreditkan bersama atau atas penulisan penulis sendiri. Sebarang penyalahgunaan, ketidaktelusan & pengambilan gambar untuk kegunaan lain tanpa kebenaran penulis, penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang tindakan undang-undang yang akan diambil kepada mereka yang berkenaan.

BI
All of the articles, stories, info and materials are either taken from other website, blog, and other sources or self-wrote... Any sharing of this info is allowed but with the consent of this blog writer. Any misused, misguided, mischief articles taken from this blog without writers permission is prohibited. Admin and writer will not be responsible for any legal action taken by the authorities to those who concerns.