Lazada

Bila Ip Kena Block

by 4/12/2011 03:55:00 PM 4 Pengkritik
Waaa... Dah bersarang dah blog teman xtertulis post baru... Ate... Teman pun BZ ngan FYP N TEsis yang xsiap g... Huhu... Xpe².. Meh sni teman nak ceriter... Adale 1 ari tu kan... Ari Jumaat... Malam Jumaat (p/s - bukan malam utk anda bersama pasangan masing² OK!!! - Kcuali untuk yg dah berkahwin la... Nak disambungkan cerite nye la... Teman ingatkan bilik teman xde tenet (Short form utk Internet)... Pas p check kat bilik kawan teman, upe²nye, kena block... Ate... Nape kene block ye x??? Haaa... Ni la sebabnya... Siap ngan aduan yang teman buat lagi...


Kalo ade le sesape yang rabun di sini yee, tolong le teman harapkan untuk anda besorkan je image di atas... Nasib dah jumpe pihak PPKT tentang masalah ni... Dan selesai gak... So.. Ape kejadahnye yang teman nak merepek sebnornya??? Actually, time teman nak pi tanya bilik si encik Harull ni, teman masuk le ke kaunter pertanyaan PPKT... OHHH MMM Jayyyy!!! The Girl Is So Beautifull!!! N So Buat My Hati Jatuh Tetiba Terpikat Padanya... Wakakaka... Demmm!!! Sangat Gatal Diri Ini Tetiba...

Welll... That Kaunter Girl So Gorgeous Dat I Can't Keep My Eyes Off Looking At Her... Ohh My... What A Beauty with her satin dress (Betul ker?? Entahla... yang baju jenis pakai inner dalam tu... teman idokle nahu camne pakaian pompuan ni kann... Dah teman sendiri lelaki... Xgitu???)...

Ok²... Enough of that girl... rase cam nak singgah selalu je kat kaunter PPKT borak² ngan gadis itu... hahaha.. ane tau, leh mintak no tepon ker... Xgitu jugak??? hehehe... Well... Berbalik kepada isu IP kena blok... seperti yang anda lihat di atas... Ape Kehenya ngn SSL overflow ni?? welll... Daripada penerangan yang teman dapat le... Macam bertindih 1 link website yang kuarkn ping banyak² sampai overrun yang watkan PC teman punye iP kena block... Tapi skang dh ok... siap teman leh wat post baru g...

K la... nak pi sambung berangan gerangan gadis jelita di kaunter PPKT tadi... Macam nak lawat dia lagi r esok... hahahaha.. (Tolongla jangan jadi gatal seperti ini)...

putra87­™

Blogger - Engineer - Freelance Photographer

An Engineer, Lifestyle Blogger, A Freelance Photographer, Traveller, Food Hunter, and A Dad To Be.

4 Pengkritik:

me suya said...

gedik..
siapkan thesis lah!

lea said...

gatalnyo kome :P

iPai said...

wah .. ko orang ke-4 cerita pasal menda ni ..

aku pun dah direkemen untuk pergi ke sana... atas alasan untuk setting wireless USM HP .. hahaha ..

tapi, cantik sangat ke sampai semua orang duk mengata benda yang sama ni ? haish.. dah sampai masuk belog .. ni kene pg singgah juga ni

putra87­™ said...

@suya - hahahaha.. wokey boshh!!! sy p siapkn tesis..

@lea - hahahaha.. gatal garu le..

@naufal - hehehe.. leh wat ati tetiba jatuh... bese r... pmpn cntik... pki bju cntik lak tu... hahaha... p jgn x p... nnt ko cite kt aku blk ea pndgn ang lak... hahahaha..

Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

BM
Semua penulisan & post adalah bertujuan perkongsian bersama. Segala gambar & gaya penulisan diambil dari sumber² yang dikreditkan bersama atau atas penulisan penulis sendiri. Sebarang penyalahgunaan, ketidaktelusan & pengambilan gambar untuk kegunaan lain tanpa kebenaran penulis, penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang tindakan undang-undang yang akan diambil kepada mereka yang berkenaan.

BI
All of the articles, stories, info and materials are either taken from other website, blog, and other sources or self-wrote... Any sharing of this info is allowed but with the consent of this blog writer. Any misused, misguided, mischief articles taken from this blog without writers permission is prohibited. Admin and writer will not be responsible for any legal action taken by the authorities to those who concerns.