Lazada

Edit Photo Battle

by 1/06/2011 01:34:00 AM 0 Pengkritik
Aduhhh... Kena tagged pulak ngan wani... xper²... nasib la kami ni reti edit² pic ni... haaa... ape yang wani tagged?? jom tengok... yang pasti bukan social networking yang tagged tu tau...

Ok... ni lah dia contest yang ku ditagged oleh wani dan dianjurkan oleh empayar bintang tiga... jom tengok apa syarat² dia dan apa yang telah aku lakukan berdasarkan syarat² yang diberi...


1-buat satu entry yang bertajuk "EDIT PHOTO BATTLE" dalam entry tu ade pic kat atas tu ..xyah letak kat sidebar (nak letak pun xpe..hehe) pastu link kan terus kat sini..

2-follow lah blog empayar bintang tiga nie..snang nak tau pengumuman atau update ape2 (nak follow blog mirul n solehah skali pn x pe )..hehhe..opssst...terpromosi pulak..

3-ape yg perlu korang buat?korang edit gambar ikut kreativiti korang masing2...gambar tu ikut suka korang...nak edit gambar korang ke,gambar bagunan ke,gambar kucing korang ke,gambar la ape2 pun..yang penting ori dari korang..no google2 ok... :) ~ letak gambar sebelum diedit n selepas diedit...dalam entry korang tu..kalau nak gtau edit mcam mana pn x pe..xmo gtau pun xpe..pkai software ape2 pn x pe..x kesah.... 

4- tinggalkan link korang kat komen ni ye..senang untuk pergi melawat dan menilai oleh juri x pro meh lah pakat2 join eh...memeriahkan lagi contest pertama EBT (Empayar Bintang Tiga) nie ..hee

oh ye ! hadiah misteri ..mengikut bajet dan kesesuian ^.^
pemenang di cari lebih dri seorang.. hehehe 

Yaaa.. itu dia syarat² dari tuan empunya contest... tapi disebabkan aku xrajin nak tag² orang ni, so maap ye tuan empunya... xper kan?? he3... jom tengok hasil kerja tanganku pula... 

Diedit guner Photoshop CS5 dan gambar semasa AGM FAC bulan 12 aritu... Rasa² leh menang x tuan empunya blog??? hahaha... ke nak hulur² skit ker??? hahahaha...

Gamba Sebelum D Edit
Gambar setelah D edit
Dan dengan ini, selesailah saya membuat tag daripada incik wani...

putra87­™

Blogger - Engineer - Freelance Photographer

An Engineer, Lifestyle Blogger, A Freelance Photographer, Traveller, Food Hunter, and A Dad To Be.

0 Pengkritik:

Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

BM
Semua penulisan & post adalah bertujuan perkongsian bersama. Segala gambar & gaya penulisan diambil dari sumber² yang dikreditkan bersama atau atas penulisan penulis sendiri. Sebarang penyalahgunaan, ketidaktelusan & pengambilan gambar untuk kegunaan lain tanpa kebenaran penulis, penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang tindakan undang-undang yang akan diambil kepada mereka yang berkenaan.

BI
All of the articles, stories, info and materials are either taken from other website, blog, and other sources or self-wrote... Any sharing of this info is allowed but with the consent of this blog writer. Any misused, misguided, mischief articles taken from this blog without writers permission is prohibited. Admin and writer will not be responsible for any legal action taken by the authorities to those who concerns.