37th Annual Peoples Choice Awards 2011

by 1/08/2011 09:17:00 PM 0 Pengkritik
Yaaaa... Anda semua dah tengok belum 37th Annual Peoples Choice Awards 2011??? Mesti belum kan??? kan kan kan...

Tidak mengapa... jangan risau sebab saya dah tengokkan untuk anda... hahahaha... nak tau sapa pemenang dia??? jom la kita tengok yer...

From my point of view, people's choice awards ni memang best coz, we, the people's got to choose who we want to win that awards... dan yang lagi menariknya, kalau nak dibandingkan dengan anugerah² berprestij di negara Malaysia is, diorang melakukan perubahan dengan menggunakan teknologi handphone sedia ada berbanding kena koyakkan kertas, bukak kertas untuk tau siapa pemenangnya. The awards agak meriah gak la, bukan setakat daripada hosnya, yang dihostkan oleh Queen Latifah tetapi penonton di studio juga xkurang hebatnya memeriahkan anugerah ini... Jom kita tengok pemenang² People's Choice Awards...



Disamping itu, terdapat beberapa exclusive sneak peaks/premiere yang menyerikan lagi anugerah ini seperti The Dilemma dan Season Of The Witch
 
Full List Winners Of 37th Annual People's Choice Awards 2011

Favorite Comedy Star
- Adam Sandler

Favorite Comedy Movie
- Grown Ups

Favorite Talk Show Host
- Conan O'Brien

Favorite Country Artist
- Taylor Swift

Favorite Breakout Artist
- Selena Gomez & The Scene

Favorite TV Comedy Actor
- Neil Patrick Harris

Favorite TV Comedy Actress
- Jane Lynch

Favorite TV Comedy
- Glee

Favorite Viral Video Star Winner
- "Single Ladies" Devastation (The Whittaker Family)

Favorite TV Drama Actress
- Lisa Edelstein

Favorite TV Drama
- House M.D.

Favorite Movie Actor
- Johnny Depp

Favorite Movie Star Under 25
- Zac Efron

Favorite TV Guilty Pleasure
- Keeping Up With The Kardashians

Poeple's Voice Award
- Kid Rock

Favorite New TV Drama
- Hawaii Five-O

Favorite New TV Comedy
- $#*! My Dad Says

Favorite Movie Actress
- Kristen Stewart

Favorite Female Artis
- Katy Perry

Favorite Online Sensation
- Katy Perry

Favorite Movie
- The Twilight Saga : Eclipse

Favorite Drama Movie
- The Twilight Saga : Eclipse

Itulah dia senarai² pemenang pada malam itu... jom kita tengok pulak pic² dari artis² yang hadir dan pic artis yang memenangi awards pada malam itu... Layaaannn...
Antara Katy Perry Ngan Taylor Swift, Mana 1 Lagi Well Dress??? i Think Katy...


The Kardashians R So Hotttt!!



Suddenly I Fall In Love With Selena Gomezzzzz...

putra87­™

Blogger - Engineer - Freelance Photographer

An Engineer, Lifestyle Blogger, A Freelance Photographer, Traveller, Food Hunter, and A Dad To Be.

0 Pengkritik:

Lazada

Lazada Malaysia
Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

BM
Semua penulisan & post adalah bertujuan perkongsian bersama. Segala gambar & gaya penulisan diambil dari sumber² yang dikreditkan bersama atau atas penulisan penulis sendiri. Sebarang penyalahgunaan, ketidaktelusan & pengambilan gambar untuk kegunaan lain tanpa kebenaran penulis, penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang tindakan undang-undang yang akan diambil kepada mereka yang berkenaan.

BI
All of the articles, stories, info and materials are either taken from other website, blog, and other sources or self-wrote... Any sharing of this info is allowed but with the consent of this blog writer. Any misused, misguided, mischief articles taken from this blog without writers permission is prohibited. Admin and writer will not be responsible for any legal action taken by the authorities to those who concerns.