Drama Di "Cage Rage"

by 3/30/2012 10:41:00 PM 0 Pengkritik
Kalau korang terlepas 1st session, bleh la korang refer balik kat link ni ea. Betul, gua tak tipu, aizat amdan main ngan Jerung. Siap penyu leh pandang slack kat kami lagi tau.


Selepas turn Aizat Amdan, naderk n me p selam dengan jerung, tiba giliran lagi 2 orang Buddyz, Ili n Im untuk berdrama d dalam "Cage Rage". Korang mesti tak caya yang dorang ni kuat berdrama. Ce tengok pic ni sat.
Tengok pic di atas, siap wat adegan "come to papa n mama pleassee"

Nak tengok lagi adegan drama lain yang mereka lakonkan dalam "Cage Rage"???


Agak² korang apala yang mereka ber-2 buat ea skang ni?? Jom tengok lagi aksi drama yang mereka cuba buat
Ok. buat love pulak kan dalam "Cage Rage". Tapi apa jadi ngan pic bawah ni sampai menari Nobody² but you and akhirnya nak kena tumbuk???
 
Tapi akhirnya, drama ini berakhir dengan perpisahan terakhir mereka melalui pic bersama sebelum pic sorang²
Dengan pic ini, maka berakhirlah bergambar bersama mereka berdua.
 
 
Ili dah single, jom tengok im lak single, siap wat luv lagi. Mencari cinta ke Im???
 
 

p/s - Ini semua hanyalah rekaan semata-mata. Tipu je ni. Mereka ni ber2 sebenarnya the 2 others DG Buddyz yang ikut sama untuk once in a lifetime experience ngan Aizat Amdan. Again, thanks DG for the experience. Next post, Aizat n kami speaking London???

putra87­™

Blogger - Engineer - Freelance Photographer

An Engineer, Lifestyle Blogger, A Freelance Photographer, Traveller, Food Hunter, and A Dad To Be.

0 Pengkritik:

Lazada

Lazada Malaysia
Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

BM
Semua penulisan & post adalah bertujuan perkongsian bersama. Segala gambar & gaya penulisan diambil dari sumber² yang dikreditkan bersama atau atas penulisan penulis sendiri. Sebarang penyalahgunaan, ketidaktelusan & pengambilan gambar untuk kegunaan lain tanpa kebenaran penulis, penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang tindakan undang-undang yang akan diambil kepada mereka yang berkenaan.

BI
All of the articles, stories, info and materials are either taken from other website, blog, and other sources or self-wrote... Any sharing of this info is allowed but with the consent of this blog writer. Any misused, misguided, mischief articles taken from this blog without writers permission is prohibited. Admin and writer will not be responsible for any legal action taken by the authorities to those who concerns.