Nuffnang Is Turning 5!

by 2/19/2012 12:13:00 AM 0 Pengkritik
Tahukah anda Nuffnang, dah nak sambut hari kelahiran mereka yang ke-5???

Ala tomei-tomei... Kalo dak kecik 5 tahun dah leh berdiri dah, inikan pula Nuffnang, 5 tahun dan kini sudah gah berdiri dengan sendirinya di ruangan iklan internet. Dan bulan February ini, akan berlangsungnya parti ulangtahun ke-5 Nuffnang di neverland Club yang secara jujurnya teman pun idokle tau katne club itu letak.

Tahukah anda Nuffnang bermula pertama kali di ruangan iklan blogspot dan tahukah anda juga, sebenarnya teman udah bersama ngan Nuffnang selama 3 tahun dan kembali aktif bersama Nuffnang sejak bulan 6, pada 2011 after a 1 year hiatus coz of study matter.

Dan 1st event yang teman join bersama Nuffnang is the Sony Ericsson W8 Walkman launching event di Mist Bangsar.

Sempena besday Nuffnang, apa yang anda rasa patut teman buat kat si glamor lagi famous orang lidi Nuffnang ni???
Dan ini, jawapan saya kepada persoalan untuk orang lidi sempena kelahirannya yang ke-5


Since it's their 5th birthday, let do sumting Blue out of the sky

Why don't we started the party off with the blues feel?? Accompany it with the feel of Blues music in the house full of instrumental and do you guys knows that Blues is not only about instrumental??? There is also Contemporary, Delta, Country and even Electric Blues to hear.
Some of the blues music that i think should be included like The Jimmy Bowskill Band - Link Into Your Chain. And to get the idea, maybe this on9 radio can help Nuffnang to feel and choose the blues that is more suited on that day.


Dengan lagu blues, maybe bleh pilih lagu daripada Blues gang, sungguh epic kalo ada lagu tu kannn

Ok. Lagu dah, so apa nak wat pastu??? Mestila game untuk dimainkan ngan hadiah2 yang sungguh blue gituu. Apa game yang blue sangat tu???Pekata kita wat game Blues Clues??? Alaa... yang kartun Nickelodeon tu, Blues Clues??? Macam menarik kan???
Dan lebih menarik lagi if hadiah2 untuk setiap permainan, games & juga cabutan bertuah datang dalam warna biru. Mesti sangat sweet.

Tapi games & lagu sahaja tak cukup untuk melengkapkan kebiruan anda pada hari itu.

Semestinya blue carpet entrance like a Boss & Bintang² yang baru menyinar diselangi ngan kerlipan flash kamera² DSLR, Digital & xlupe polaroid kamera yang sungguh blues.
Pic hanya hiasan saja
Kalo dah ada blue carpet entrance, mesti kena ada blue decorations juga. The skies are blue, so are you.

Dalamnya pun kena biru gak. Mungkin sebiru pic di bawah ini???
Disinari pula dengan cahaya lampu biru yang mampu membuatkan malam anda kebiruan dan bukan kemerahan lagi
Dan tak lupe, Besday takkan lengkap tanpa kek untuk disambut, A blue cake with number 5 engraved on it for the stick man would be the bluest memoriest ever to have on that night.
Would this be the bluest moment on the night of Nuffnang Stick Man 5th Birthday???

So please bring me, orang lidi ke ulangtahun ke-5 kelahiran anda. Saya akan pastikan malam itu malam yang sangat biru untuk dibirukan bersama sume orang2 yang biru disekeliling pada hari biru itu.

p/s - How's my birthday wish yang kamu rakamkan pada malam Premiere Screening The Descendants?? Is it ok??? Jangan lupe masukkan sekali video ucapan teman tu ye... Hehehe.. interfrem skit tu penting. Maklumlah, teman bukan blogger famous punnn

putra87­™

Blogger - Engineer - Freelance Photographer

An Engineer, Lifestyle Blogger, A Freelance Photographer, Traveller, Food Hunter, and A Dad To Be.

0 Pengkritik:

Lazada

Lazada Malaysia
Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

BM
Semua penulisan & post adalah bertujuan perkongsian bersama. Segala gambar & gaya penulisan diambil dari sumber² yang dikreditkan bersama atau atas penulisan penulis sendiri. Sebarang penyalahgunaan, ketidaktelusan & pengambilan gambar untuk kegunaan lain tanpa kebenaran penulis, penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang tindakan undang-undang yang akan diambil kepada mereka yang berkenaan.

BI
All of the articles, stories, info and materials are either taken from other website, blog, and other sources or self-wrote... Any sharing of this info is allowed but with the consent of this blog writer. Any misused, misguided, mischief articles taken from this blog without writers permission is prohibited. Admin and writer will not be responsible for any legal action taken by the authorities to those who concerns.