Lazada

Inspiration Love For Hope & Happiness

by 1/05/2012 09:32:00 PM 0 Pengkritik
Date : 8th october 2011 
Venue : Sunway Pyramid 
Event : MCFA Cat Exhibition 2011

p/s - Ini adalah post hutang nak abiskan hutang² post berkepam tahun 2011

Secara kebetulan pas pelancaran Coopown di Teh Tarik Place, terserempak ngan event ni. Semestinya, seorang cat lovers seperti teman pasti akan cuba mengintai nak amik pic² kucing yang comel lagi gebu yang tak tau bile la teman nak ada seekor kat dalam rumah kan.

N pastinya kalo kome sume dah nengok kucing² ni pasti nak pegang n men², peluk² & macam² lagi la yang kome leh wat ngan kucing ni.
Nak lagi kucing² yang comel???

K.. Xperlu panjang lebar cite... Jom kita tengok kucing² yang dipertandingkan & dipersembahkan pada hari tersebut.
 
 
Kome mesti tertanya... Napa amik time deme ngah tido??? Jawapannya... Kucing ni xproduktif time ramai orang datang... Penat gamaknya... Entertain pelawat kann... Yang penting kucing² ni sume comel² belaka.. rasa geram nak belai2 je bulu n badan dia...
 
 
 

Mana 1 kucing idaman kalbu???

Teringat time bela kucing siam+parsi teman dulu yang diberi nama Z a.k.a Zacko Salabeko (Pelik Nau Nickname). Tapi sebab ibu teman alergik ngan bulu kucing, terpaksa la hantar Z balik kampung, opah n makcik tolong belakan. T_T

putra87­™

Blogger - Engineer - Freelance Photographer

An Engineer, Lifestyle Blogger, A Freelance Photographer, Traveller, Food Hunter, and A Dad To Be.

0 Pengkritik:

Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

BM
Semua penulisan & post adalah bertujuan perkongsian bersama. Segala gambar & gaya penulisan diambil dari sumber² yang dikreditkan bersama atau atas penulisan penulis sendiri. Sebarang penyalahgunaan, ketidaktelusan & pengambilan gambar untuk kegunaan lain tanpa kebenaran penulis, penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang tindakan undang-undang yang akan diambil kepada mereka yang berkenaan.

BI
All of the articles, stories, info and materials are either taken from other website, blog, and other sources or self-wrote... Any sharing of this info is allowed but with the consent of this blog writer. Any misused, misguided, mischief articles taken from this blog without writers permission is prohibited. Admin and writer will not be responsible for any legal action taken by the authorities to those who concerns.