October Tweet Fest

by 12/31/2011 01:46:00 AM 1 Pengkritik
 Date : 22nd October 2011 (Saturday)
Time : 3PM – 12AM
Venue: DiGi Telecommuniations Sdn. Bhd - Lot 10, Jalan Delima 1/1, Subang Hi-Tech, Selanger Darul Ehsan

Ok.. Sebenarnya post ni patut up lama dah, tapi sebab dah berkepul simpan n agak bz, so baru skang dapat up.. 2 bulan n dah nak masuk tahun baru nak up beb!!! Gilos apa!!! Tapi xpe, update tu yang penting.

October Tweet Fest or in short formnya, #OctTwtFest diadakan sebenarnya diadakan ngan 1 tujuan, memecahkan Guinness World Record of The Gathering of The Largest Group of Twitterers. And Hell Yeah!!! We break the records with attendees around 2600++ if i'm not mistaken (please correct me if i'm wrong)

N paling penting, dapatkan Epic Swarm Badge melalui Foursquare

Penuh dengan aktiviti seperti perlawanan PS3 Winning Eleven, Movie Marathon, Karaoke serta persembahan dari artis² tempatan dan juga artis twitter serta Youtube Malaysia such as Altimet, Joe Flizzow & ramai lagi. Diserikan juga dengan kehadiran beberapa artis² ternama tanah air dan juga ahli politik terkenal seperti Nurul Izzah & Khairy Jamaludin.

Type banyak² pon xgune, jom kita tengok pic² ni untuk tontonan umum

p/s - Natasha Hudson So Seksi Yaww!!!

Pengacara pada malam itu. Xtau nama dia
p/s - tak selalu dok kat depan pentas coz sibuk jalan² jumpa rakan baru, n kenal rakan lama n ramai lagi

Imran Ajmain - Dia nampak berisi kan??? I thought at the 1st Imran biasa² je, tapi sangkaanku meleset
Imran Ajmain performing on the stage
If u think Imran Ajmain seksi??? Think again!!! Natasha Hudson Seksi pada malam itu, xlupa juga Maria Farida... Umpphhh!!!
Ain't She's Just So Seksi N Attractive!!!??? Oh My!!! My heart feel like stopping!!!

Ok.. Laki² sekalian, jangan korang amik gambar ni letak dalam tandas lak ea

Maria Farida pun nampak gorgeous malam tu
N mula la ramai orang nak bergambo ngan dia. Xcukup 1 pic, 3 pic lagi haa!!!

 

N dalam event ni la juga kita dapat lihat, pandangan politik diketepikan sementara n FYI, both Izzah n Khairy is at the same venue, on the same time but different places. Isn't that awesome???
Khairy Jamaludin Ngan Fansnya
Nurul Izzah n her fans
This is what we call, Malaysia!!! Ideologi politik diketepikan, perpaduan n persefahaman digabungkan

N malam tu gak, ada pertunjukan catwalk oleh beberapa artis terkemuka seperti Fida, Intan Lidyana & ramai lagi... 
Anyone help me identify this artist please!!! hehehe... Tq
Intan Lidyana turun dari pentas pas abis catwalk session
Tolong skali lagi identify nama artis ni!!! TQ!!!
n the last artist picture in the catwalk session is very EPIC!!! She's tripped on the stage during the catwalk, her heel broke off, n she still continue the catwalk without wearing her heels. Wat a show i must applaud for.

Although there is many artist attending it, but i must said, this is my 1st time going for an event on a large crowd, alone, lone ranger, but happily found friends i know along the way and tagged along.

Hopefully will see again in the next OctTweetFest and got to take a lot of picture with artists and twitters friends, new and old.

Till then, see you again in the next October Tweet Fest!!! Adios Amigos!!!

putra87­™

Blogger - Engineer - Freelance Photographer

An Engineer, Lifestyle Blogger, A Freelance Photographer, Traveller, Food Hunter, and A Dad To Be.

1 Pengkritik:

Azham Vosovic said...

Ahahaha...ada Dynaz hehehe

Lazada

Lazada Malaysia
Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

BM
Semua penulisan & post adalah bertujuan perkongsian bersama. Segala gambar & gaya penulisan diambil dari sumber² yang dikreditkan bersama atau atas penulisan penulis sendiri. Sebarang penyalahgunaan, ketidaktelusan & pengambilan gambar untuk kegunaan lain tanpa kebenaran penulis, penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang tindakan undang-undang yang akan diambil kepada mereka yang berkenaan.

BI
All of the articles, stories, info and materials are either taken from other website, blog, and other sources or self-wrote... Any sharing of this info is allowed but with the consent of this blog writer. Any misused, misguided, mischief articles taken from this blog without writers permission is prohibited. Admin and writer will not be responsible for any legal action taken by the authorities to those who concerns.