Nuffnang Asia - Pacific Blogger Awards Part 2

by 12/30/2011 11:08:00 AM 0 Pengkritik
You already know about the food, the performance, the winners and the scene before the event started, but do you all know what happen after that???

But before i move on, for those missing the part 1, just click on the link below. Tq


N now, announcing the winner for overall of that nite. Xiaxue.sg

Xia Xue.org the 1 in pinky hair, winner of 2 trophy in Napbas 2011
Semestinya, pas abis event, mestila sesi bergambar pemenang² dan calon² walaupun tak berjaya kan

N paling penting, bergambar bersama trophy abg Nara!!! Hahaha... Xcaye??? Ce try scroll bawah n tengok.
Winners & Nominees of Napbas 2011 with Nuffies
Dah habis award, mestila sume jakon nak bergambar sesama sendiri kan??? Macamla xpenah jumpa kamera n 1 sama len pasni.. haha..


Cik Lily Putih ngan redmummy yang baru je melahirkan anak lelakinya
Blogger famous such as suannajoe, dan lain²
Yang penting, since Farahnaz ada, ane leh lepaskan peluang bergambar bersama.. Xgitu farah?? hehehe

Peluang tak juga dilepaskan untuk bergambo ngan pengacara cantik pada malam itu, Nadia Heng


Selesai bergambar dengan #retis, masanya untuk kita sume jadi retis sendiri angkat bakul

Selesai jadi artis, masa untuk amik berkat ngan trophy abg nara kalau² la rezeki kami dicalonkan next Napbas 2013 ke kan... Hahahaha #Perasanjap

 

Last but not least... Diri sendiri pun nak rasa tempias kemenangan Abg BeautifulNara as the Best Entertainment Blogger Award


Last but not least... Banyak kenangan manis yang dilakarkan on that night. Jumpa rakan baru, kenal rakan baru, tuka² blog link, n have fun itu yang penting.

Hopefully i'll be invited to the next Napbas 2 years in the future. Thank you for reading & Thank you to Nuffnang for inviting me.

putra87­™

Blogger - Engineer - Freelance Photographer

An Engineer, Lifestyle Blogger, A Freelance Photographer, Traveller, Food Hunter, and A Dad To Be.

0 Pengkritik:

Lazada

Lazada Malaysia
Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

BM
Semua penulisan & post adalah bertujuan perkongsian bersama. Segala gambar & gaya penulisan diambil dari sumber² yang dikreditkan bersama atau atas penulisan penulis sendiri. Sebarang penyalahgunaan, ketidaktelusan & pengambilan gambar untuk kegunaan lain tanpa kebenaran penulis, penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang tindakan undang-undang yang akan diambil kepada mereka yang berkenaan.

BI
All of the articles, stories, info and materials are either taken from other website, blog, and other sources or self-wrote... Any sharing of this info is allowed but with the consent of this blog writer. Any misused, misguided, mischief articles taken from this blog without writers permission is prohibited. Admin and writer will not be responsible for any legal action taken by the authorities to those who concerns.