Selamat Hari Raya

by 8/29/2011 02:46:00 PM 5 Pengkritik
Akhirnya, tirai Ramadhan berlabuh jua, Syawal datang menyambut pula

Assalammualaikum, salam sejahtera, salam 1 Malaysia dan salam perpaduan

Dikesempatan ini, teman ingin mengucapkan, Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin kepada semua yang mengenali diri ini, tak kira la bloggers, rakan² pengajian mahupun sanak saudara dan sahabat handai.

Kepada yang tertinggal puasa tu... Ehm³... Pas raya jangan lupa ganti naaa... Sorila xde duet raya, teman idokle dapat koje lagi... Maka teman hanye tanam anggur yang xtentu berbuah lagi. Kepada yang dah pulang ke kampung halaman masing² xkira la kat KL ke, kat serata pelusuk negeri di Malaysia ni ke, berhati-hatilah di jalan raya, ingatlah orang yang tersayang.

Pesanan ringkas daripada pihak penaja

Cukupla panjang lebar kita berbahasa, mehla kita tengok kad raya pula khas untuk anda.

p/s - Kad raya ni special untuk anda semua dan baca sehingga habis kerana ada kad raya lagi special untuk anda dan peminat Safee Sali


"Nama adik... Ermmm... Ermmm... Adik nak ucap camat ari ghaye kat sume akak², abang², pakcik², makcik² n maaf zahir n batin!!! Yeay²!!! Ecok Ghaye!!! Leh dapat duet raya!!! Nanti adik nak duet raya warna ijau tu ea!!! leh r kan??? (Sambil kenyit² mata)"

Comel x ucapan raya dari teman untuk anda semua??? Haaa... Wordless Wednesday akan ada ucapan raya dari family teman lak... So sementara itu, jom tengok pilihan kad raya online yang teman suke... Xbanyak pun... Saja nak wat post kat blog kannn...




Dan akhir sekali, kad raya khas yang diberi Safee Sali pada malam hari terakhir puasa di Jalan TAR



Selamat Hari Raya Semua!!! Maaf Zahir & Batin!!! Selamat Pulang Ke Kampung Halamn Masing². Have A Safe Journey Pergi & Balik!!!

p/s - Hulur² la sikit duet raya yeee

putra87­™

Blogger - Engineer - Freelance Photographer

An Engineer, Lifestyle Blogger, A Freelance Photographer, Traveller, Food Hunter, and A Dad To Be.

5 Pengkritik:

Wadi AR said...

selamat rayooo enginer. tgn kanan gua gatal gatal la.








hahaha

izfanora said...

selamat hari raya juga.. comel budak kecik tue.. *sambil kenyit2 mata dan menghulur tangan. jgn tak faham pula.. hihi..

nelly said...

Nelly The Strange nak wish SELAMAT HARI RAYA !
:)

Anif Abdullah| AA said...

cutenyerrrr :)

Bluewendy said...

oloh, tomeynye!!!!nak wit raya tak?? ajak abg dtg umh ek... hahaha

Lazada

Lazada Malaysia
Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

BM
Semua penulisan & post adalah bertujuan perkongsian bersama. Segala gambar & gaya penulisan diambil dari sumber² yang dikreditkan bersama atau atas penulisan penulis sendiri. Sebarang penyalahgunaan, ketidaktelusan & pengambilan gambar untuk kegunaan lain tanpa kebenaran penulis, penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang tindakan undang-undang yang akan diambil kepada mereka yang berkenaan.

BI
All of the articles, stories, info and materials are either taken from other website, blog, and other sources or self-wrote... Any sharing of this info is allowed but with the consent of this blog writer. Any misused, misguided, mischief articles taken from this blog without writers permission is prohibited. Admin and writer will not be responsible for any legal action taken by the authorities to those who concerns.