Julai - Bulan Penuh Rezeki

by 8/02/2011 12:12:00 AM 5 Pengkritik
Haaa.. Nape tajuk dia bulan Julai, bulan penuh rezeki??? Jom kita tengok sikit... Sebelum tu inginku panjatkan kesyukuran dan Alhamdulillah Ke AtasNya kerana rezeki yang diberikan dan limpah kurniaNya

1- Dapat guna 1st hand Sony Ericsson W8 Walkman tanks to DiGi n Nuffnang for the opportunity. Nak tau lebih lanjut?? Ce check link kat bawah ni.


2- Dapat tiket free tengok Premiere Harry Potter 7 : The Deathly Hollows tanks to paper The Star... Nak tau lebih lanjut??? Try check link kat bawah ni.


3- Dapat free training passes tengok training Liverpool kat Stadium Bukit Jalil n tanks again to paper The Star for the chances. Nak tau lebih lanjut?? Try tengok link bawah ni.


4- Dapat 8 free ticket p tengok Chelsit vs Malaysia kat Stadium Nasional Bukit Jalil. 4 of the green gate ticket tanks to my Pak Usu n another 4, red gate tanks to Astro for announce me as the winner of the contest (Contest sape paling cepat send email ngan kasi no akaun langganan Astro). Sekali lagi tengok link bawah untuk full story.


5- Menang VVIP passes to Pesawat Showcase kat Lot 10. Tanks to YES for the opportunity. Nak tengok bukti???


Haaa... Nak tengok lebih lanjut tentang "Take Off" Pesawat kat Lot 10 and another last free invitation i've received that is Celcom XPLAY di Opera Sunway Pyramid

Jom tengok pic² selanjutnya



  Haaa... Ni baru sikit dari pesawat... Nantikan next post khas untuk pesawat K.

N Lastly
6- Free invitation or senang kata, instant invitation to XPLAY kat Opera Sunway Pyramid... Malangnya xdapat nak stay sampai abis coz ada hal yang xdapat nak dielakkan. But thanks anyway to Celcom n Nuffnang for the VIP invitation. Nak bukti??? Haaa... Tengok bawah ni...

Invitation from Celcom
Invitation from Nuffnang
Haaa.. tu dia serba sedikit rezeki sepanjang bulan 7 ni... Alhamdulillah... Tu belum masuk cuti² Malaysia n hangout ngan kengkawan... P hike Broga 2nd attempt la, Pesta Floria la n macam² lagi r... Banyak post sebenarnya leh wat ni.. haha..

Nantikan post seterusnya lebih menarik hanya dari putra87® n if ada orang nak tau camne or cara² teman/aku/saya dapat rezeki² ni, sila komen ye. Insyaallah akan share sebaik mungkin.

putra87­™

Blogger - Engineer - Freelance Photographer

An Engineer, Lifestyle Blogger, A Freelance Photographer, Traveller, Food Hunter, and A Dad To Be.

5 Pengkritik:

Wadi AR said...

tahniahh. blanje la mekdi

echaRierie said...

wahh..u r so lucky..
:)

iPai said...

weh apsal ko bertuah sgt ni .. hahah .. guna guna-guna ke ?

haha .. ape2 pon tahniah le

ifa said...

best nyer.tolong ajr cm ne nk dpt sume tu.hehe.. blogger bertuah ni :)

Diary oF Mine said...

btuahnya kamu.. :) tahniah k... selamat bpuasa...

Lazada

Lazada Malaysia
Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

BM
Semua penulisan & post adalah bertujuan perkongsian bersama. Segala gambar & gaya penulisan diambil dari sumber² yang dikreditkan bersama atau atas penulisan penulis sendiri. Sebarang penyalahgunaan, ketidaktelusan & pengambilan gambar untuk kegunaan lain tanpa kebenaran penulis, penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang tindakan undang-undang yang akan diambil kepada mereka yang berkenaan.

BI
All of the articles, stories, info and materials are either taken from other website, blog, and other sources or self-wrote... Any sharing of this info is allowed but with the consent of this blog writer. Any misused, misguided, mischief articles taken from this blog without writers permission is prohibited. Admin and writer will not be responsible for any legal action taken by the authorities to those who concerns.