Lazada

Senja Terakhir D USM Kampus Kejuruteraan

by 6/11/2011 02:47:00 AM 2 Pengkritik
Assalammualaikum, salam sejahtera, n salam sihat semua

Dah lama teman xbermonolog dalaman sendirian melalui blog teman... Hampir 2 minggu menyepi... Maklumlah... Menghampiri pengakhiran kehidupan sebagai seorang pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) Kampus Kejuruteraan.. Insyaallah...

Dalam masa 2 minggu menyepi, banyak yang berlaku, KSCP la, siapkan final tesis yang diextendkan masanya untuk aku siapkan, ngan kenduri kahwin abang sepupuku, Wan Dombang... N hinggalah ke saat ini, 

Senja terakhir,
Pasar malam Pekan Lama Parit Buntar Terakhir,
Sasha terakhir malam sebelumnya (Dapatla jumpa si Sofia),
N saat-saat pengakhiran di USM

Jom kita lihat senja-senja terakhir yang sempat aku rakamkan di ruang jendela halaman bilik double ku...



N what make the end is so memorable is what i eat to end it...

Special delivery from my Pak Usu currently staying in Penang for work that is Ketam N Sotong... Plussss... The food that i bought from the last Pasar Malam Pekan Lama Parit Buntar... What is it?? N Where is it???



Pic above is alif my comate junior... Katanya baru semalam mimpi makan ketam... N rezeki dia dapat makan ketam... Actually, cadang nak p makan kat Pak Usu Ikan Bawal Goreng... But rezeki jangan ditolak... Jom kita terliur sama-sama tengok hidangan makanan yang teman jamu...

Ketam yang dah dicampur ngan nasi... Sori laa.. Time ni ngah lapo sangat...

Sotong goreng rasanya... Ntahle.. Teman hentam je makan coz 2 makanan seafood ni favourite teman
Dicampur ngan makanan pasar malam yang teman beli... that is...

k.Tiaw Taiping + Air Tebu + Air Cincau + Ayam Goreng Seketul + Roti Pita

Memang nikmatla pengakhiran di USM ni... N This morning, will go on a holiday mood to Island going up on the trem to Bukit Bendera...

Will be updating more n frequently from now on since that i've just plenty of time to spend on... Y don't i spend on updating on my list of doing...

Wait for the next post... Coz it will be more interesting, As new challenge, new experience, new story, new tutorial n new post updating... 

Tq for reading n commenting... Please do come again.. :P

putra87­™

Blogger - Engineer - Freelance Photographer

An Engineer, Lifestyle Blogger, A Freelance Photographer, Traveller, Food Hunter, and A Dad To Be.

2 Pengkritik:

iPai said...

alolo .. sedeyh ...

asongcalling4u said...

campus eng jauh ek ngan campus induk dye??hehe..sori sy bdk bru dpt offer..^^

Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

BM
Semua penulisan & post adalah bertujuan perkongsian bersama. Segala gambar & gaya penulisan diambil dari sumber² yang dikreditkan bersama atau atas penulisan penulis sendiri. Sebarang penyalahgunaan, ketidaktelusan & pengambilan gambar untuk kegunaan lain tanpa kebenaran penulis, penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang tindakan undang-undang yang akan diambil kepada mereka yang berkenaan.

BI
All of the articles, stories, info and materials are either taken from other website, blog, and other sources or self-wrote... Any sharing of this info is allowed but with the consent of this blog writer. Any misused, misguided, mischief articles taken from this blog without writers permission is prohibited. Admin and writer will not be responsible for any legal action taken by the authorities to those who concerns.