Selamat Hari Bapa

by 6/19/2011 12:52:00 AM 1 Pengkritik
Sempena hari bapa pada 18Jun 2011, saya, sebagai seorang anak, anak sulung, anak lelaki kepada A Aziz Hashim ingin mengambil kesempatan ini mengucapkan

Selamat Hari Bapa Abahku!!!


Banyak sebenarnya abang nak perkatakan... But there is no words like a wordless wednesday to say about you others than I Love You Abah n You are my Idol!!!
Tanpamu abah, abang xkan lahir kat dunia, tanpa abah, abang xkan reti camne nak wat kapal terbang kertas... Ingat lagi time kecik², macam mana abah ajar abang wat benda tu banyak²... Abah la yang aja abang naik beskal... Dari roda 4 (tambahan 2 kat belakang) kepada roda dua... Dari beskal kita beralih pula ke moto... N lastly ke keta pulak...

Banyak lagi nak cakap pasai abah... Tapi nanti ibu bising lak duk lama depan komputer... hahahaha... Ye laa... Sok dah nak jadi driver anto pakcik konvo kat PWTC... Driver need a good rest kan.. hahahaha...

So a little bit about you that i can explain...


Name : A Aziz Hashim
Pekerjaan: Pegawai Kastam pangkat chief kat Pelabuhan Kelang (bahagian ape aku pun lupe yang penting bukan bahagian pencegahan n rampasan) - Orang slalu kaitkan Kastam ngan benda ni...
Tarikh Lahir: 21 November 1959
Anak: 2 orang (Salah 1 nye penulis blog yang ensem ni la)
 

Apa g ea nak tulis??? hahaha... xde idea... Kang ibu bising lak xtido... Opah dah bising suh tido awal... So... Biarlah apa² antara abang n abah kita ber-2 je tau... 

Selamat hari bapa kepada bapa² seluruh dunia!!!

putra87­™

Blogger - Engineer - Freelance Photographer

An Engineer, Lifestyle Blogger, A Freelance Photographer, Traveller, Food Hunter, and A Dad To Be.

1 Pengkritik:

Bella Bell said...

selamat hari bapa untuk ayah awak.. :)

Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

BM
Semua penulisan & post adalah bertujuan perkongsian bersama. Segala gambar & gaya penulisan diambil dari sumber² yang dikreditkan bersama atau atas penulisan penulis sendiri. Sebarang penyalahgunaan, ketidaktelusan & pengambilan gambar untuk kegunaan lain tanpa kebenaran penulis, penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang tindakan undang-undang yang akan diambil kepada mereka yang berkenaan.

BI
All of the articles, stories, info and materials are either taken from other website, blog, and other sources or self-wrote... Any sharing of this info is allowed but with the consent of this blog writer. Any misused, misguided, mischief articles taken from this blog without writers permission is prohibited. Admin and writer will not be responsible for any legal action taken by the authorities to those who concerns.