Hacking Hot FM

by 5/10/2011 08:08:00 AM 1 Pengkritik
Assalammualaikum, Salam Sejahtera dan Selamat Pagi Semua


Haaaa... Gambo pe la pulak ni kan??? Welll... secara xsengaja tadi... memang Hot FM FB Fans Page akan slalu kua kat update status FB aku... N Suddenly i saw this... Wow!!! HAcking into Fans Page Of Hot FM!!! How Cool Is It!!!

Hahahhaa... Siyesli Hot FM kena hack fans fb dia??? Macam manala ragam kat ruangan radio dorang nanti ea... :P... sape yang hack??? Haaa... Try La bukak link ni... Jangan Riso... Link ni xkan hack anda... tp link last skali.. dinasihatkan jangan bukak... Coz anda xmau jadi kelam kabut tetiba tanya, "Wei!!!! Apa jadi ni!!!"...

haaaa.. ni la antra 2 fans fb page yang di hack oleh hackers Malaysia yang dikenali ngn nama 
:: Jack Sparrow ::
:: shah Rilekscrew ::
:: Tok M Rilekscrew ::
Haaaa... jom tengok apa depa dah wat sampai leh kena hack maaaa... Seriously Cool N Awesome... Walaupun aku hanya berjaya hack lepas security usm pakai proxy n software sikit nak bypass tenet usm... Tapi xle challenge otai-otai ni sume...



Memang style la.... Ok... link last skali ni... Dinasihatkan... Jangan tekan... Kalo terasa tangan gatal sangat nak tekan nooo... Haaa.. Terai la tekan... Hangpa xkan nyesal punya...
http://www.flicktravel.co.uk/

p/s - baru pas viva semalam... Walaupun rasa satisfied ngan wat i'm presenting smalam... Tapi still not satisfied with the last ending of the Viva FYP... memang kena kaw-kaw la... terdiam seribu bahasa, kata n kelipan mata...

putra87­™

Blogger - Engineer - Freelance Photographer

An Engineer, Lifestyle Blogger, A Freelance Photographer, Traveller, Food Hunter, and A Dad To Be.

1 Pengkritik:

✿ gadis biasa ✿ said...

tetibe lam kelas adik text

"weyh cakap lam kelas,fb ko online je kak..pekehal nye?"
huuuu^^

tu kire hack jugek eyh..???

Lazada

Lazada Malaysia
Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

BM
Semua penulisan & post adalah bertujuan perkongsian bersama. Segala gambar & gaya penulisan diambil dari sumber² yang dikreditkan bersama atau atas penulisan penulis sendiri. Sebarang penyalahgunaan, ketidaktelusan & pengambilan gambar untuk kegunaan lain tanpa kebenaran penulis, penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang tindakan undang-undang yang akan diambil kepada mereka yang berkenaan.

BI
All of the articles, stories, info and materials are either taken from other website, blog, and other sources or self-wrote... Any sharing of this info is allowed but with the consent of this blog writer. Any misused, misguided, mischief articles taken from this blog without writers permission is prohibited. Admin and writer will not be responsible for any legal action taken by the authorities to those who concerns.