Real Madrid King's Cup Champion!!!

by 4/21/2011 06:46:00 AM 1 Pengkritik
Tatkala sume orang sedang tido ngan nyenyaknya, takpun sedang rajin mentelaah buku², nota², rumus², aku pula rajin melihat perlawanan live El-Clasico antara Real Madrid dan Barcelona... Perlawanan penentuan King's Cup Final... N Guess What??? Real Madrid Menang!!!! 1-0 Thanks to header by Christiano Ronaldo from a cross by Angel Di Maria... What A Goal!!!

Amik kat google je image ni...


Oh ya.. By the way, i'm a fans of Real Madrid since my 1st pengenalan pada game bola sepak yang dipanggil Championship Manager... Tanx to my best friend time skolah menengah, Usop kerana mengenalkan diri saya ngan pasukan ini, Real Madrid... Walaupun sejak 5 tahun kebelakangan ini Real Madrid kurang menyerlah... Tapi alhamdulillah... Berkat sokongan dari saya (Sangat poyo ayat ini), berkat kerajinan menonton perlawanan Real Madrid, akhirnya... They never dissapointed their fans...

Walaupun 1st time bwh kendalian Mourinho, Real kalah kpada Barcelona ngan 5-0, tapi bangkit ngan seri 1-1 untuk next clasico la liga... dan seterusnya menang 1-0 untuk King's Cup... next game, another 2 more el-clasico to go...

Hala Real Madrid!!! Nice n berdebar gameplay by both of teams... Fast pace, nice possession n exciting game to watch!!! C U Again in Champions League Semi Final ^_^ ...

putra87­™

Blogger - Engineer - Freelance Photographer

An Engineer, Lifestyle Blogger, A Freelance Photographer, Traveller, Food Hunter, and A Dad To Be.

1 Pengkritik:

Amoi said...

ala. cakap pasal bola plak.

ai tak minat lahhh

haha


p/s: jom tengok cool design rak buku kat blog ai :D

Lazada

Lazada Malaysia
Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

BM
Semua penulisan & post adalah bertujuan perkongsian bersama. Segala gambar & gaya penulisan diambil dari sumber² yang dikreditkan bersama atau atas penulisan penulis sendiri. Sebarang penyalahgunaan, ketidaktelusan & pengambilan gambar untuk kegunaan lain tanpa kebenaran penulis, penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang tindakan undang-undang yang akan diambil kepada mereka yang berkenaan.

BI
All of the articles, stories, info and materials are either taken from other website, blog, and other sources or self-wrote... Any sharing of this info is allowed but with the consent of this blog writer. Any misused, misguided, mischief articles taken from this blog without writers permission is prohibited. Admin and writer will not be responsible for any legal action taken by the authorities to those who concerns.