Lelaki "Tak Pandai Ayat"

by 4/17/2011 07:12:00 AM 7 Pengkritik
Gambar hiasan jer...
Assalammualaikum, selamat pagi, selamat sejahtera, salam 1 Malaysia... Waaa... Lama gak xupdate... Besela.. Siapkan tesis yang hampir siap ni... p/s - memikirkan apa nk digoreng untuk result n discussion 13 m/s lagi...

Ok... berbalik kpada tajuk utama... Lelaki "Tak Pandai Ayat"??? Hurmm... Apa kata anda??? Actually, terbaca tajuk berita ni daripada FB status update kat Berita Harian... Nak tau lebih lanjut??? Klik link dibawah dan baca...


Well... apa yang nak dipetik sikit dari artikel ini adalah seperti berikut... baca ye.. jangan xbaca... 

  • Kebanyakan wanita di Britain tidak lagi mendapat hadiah daripada kekasih masing-masing, sesetengahnya lebih daripada setahun.
  • seorang setiap 10 lelaki bawah 25 tahun beri hadiah tidak disukai pasangan ketika keluar bersama kali pertama.
  • Sebahagian besar pemudi membayar separuh atau semua bil kali pertama keluar dengan teman lelaki.
Ok²... Ni sebenarnya situasi yang berlaku di oversea nun disana... kat bahagian kawasan Europe tu... Alaa... dalam BMnye Eropah le... Tapi ada gak benarnya... well... For me.. Hurm... Sapa yang kenal aku, rasa², tajuk ni sesuai tak untuk aku??? hahahaha...
Untuk gambaran jelas sikit tentang diri aku... Watpe nak malu kan kalo ini diri kita... Hurm... Ex-GF stakat ni.. Hurm... Pina, Sarah, Mira, Wani, Kamisah, Appy, Honey, N 2 orang g xingat la pulak kan namanya... Tu lum masuk skandal² lama g... Dan paling latest kapel contract... Hahaha... (Not a playboy.. walaupun penah skali la jd... Tapi tobat dah... But just a luck with gurls... Got to know me better to know why i have much luck with gurls).

Hurm... Well.. Past is a Past... But truth will never change... So... Kalo anda tengok la senarai ex-gf awok la kan... apa kome akan kata??? Cecite... Cecite... Hehehe... Any response will be appreciate... Coz masing² ada pendapat masing²...

putra87­™

Blogger - Engineer - Freelance Photographer

An Engineer, Lifestyle Blogger, A Freelance Photographer, Traveller, Food Hunter, and A Dad To Be.

7 Pengkritik:

✿ gadis biasa ✿ said...

for me..less word is better..action speak louder than word :).sometimes,needed baru cakap,then baru feel tu ade..kalu salu sgt ngayat.tu yang jadik scandal.huuuu

well..as i know,as born to b an engineer is born to b playboy as well.hahahah :D

Syazwana said...

wah banyaknya ex.
ehehehe.

putra87­™ said...

@gadis biasa - hahaha... xdela.. just born to be an engineer je.. xde born2 jd playboy ni...

@syawana - hahaha.. xdela... ex-gf je... kenangn lampau... skit je tu... nasib je nk jd bnyk cmtu... :P

✿ gadis biasa ✿ said...

@putra87
heh ! kalo dah ex aje pai bley lupe name..tak ke player thru..??heeee

putra87­™ said...

@gadis biasa - huhu.. x la.. sbb kapel xjmpe pn... kapel just atas talian... mmg end smpi situ je r... dh lame.. mmg lupe r... coz xkasi impact besar dlm ingtn...

✿ gadis biasa ✿ said...

@putra87
kapel atas talian..?
wakakaka :D
kalo dunia realiti..agak2 ade tak seramai tu..??kuikuikui(^^)

putra87­™ said...

yg kapel realiti... hurm... mcm nama yg dberi kt atas... yg kua date la... pina, sarah, wani, mira... tu mmg kapel n kua date la... yg len, ade je jmpe... kamisah n honey jmpe... tp xsmpt nk kua date... hahaha..

Lazada

Lazada Malaysia
Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

BM
Semua penulisan & post adalah bertujuan perkongsian bersama. Segala gambar & gaya penulisan diambil dari sumber² yang dikreditkan bersama atau atas penulisan penulis sendiri. Sebarang penyalahgunaan, ketidaktelusan & pengambilan gambar untuk kegunaan lain tanpa kebenaran penulis, penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang tindakan undang-undang yang akan diambil kepada mereka yang berkenaan.

BI
All of the articles, stories, info and materials are either taken from other website, blog, and other sources or self-wrote... Any sharing of this info is allowed but with the consent of this blog writer. Any misused, misguided, mischief articles taken from this blog without writers permission is prohibited. Admin and writer will not be responsible for any legal action taken by the authorities to those who concerns.