Lazada

Ayam Uncle Bob

by 4/18/2011 03:56:00 AM 9 Pengkritik
Assalammualaikum, selamat malam semua (Coz type post ni time pagi² buta) n selamat menjadi burung hantu kepada owl² sekalian...

Sebelum kita mulakan topik kita pada hari ini, ingin la teman menanyekan kome² sume... Kome penah rase x, or nak disingkatkan ayat, pernah mentekedarah x ayam Uncle Bob??? Apa???!!!! Xpernah???!!!! Yang pernah tu mesti sudah terasa betapa sedapnya kan ayam ini... ok... Kepada yang belum merasakan kesedapannya, nah santapan pic gimana ghupenye ayam uncle bob ni...


Haaaa... Ade ghase terliur dok??? Idak??? Ye ke??? Cubele kome ghase dulu... untuk info lanjut mengenai ayam uncle bob ni... leh la try p usha² n jenguk² sebentar ke web rasminya... p/s - lokasi jualan pun ade tau...


Apa yang sebenarnye teman nak bebelkan padahal ngah siapkan tesis pada masa yg sama is....... 


Adala nak dijadikn cerite lee... 1 jumaat yang baru ni... Teman pulang le ke rumah teman di Putrajaya la kannn... Memang tiap² ari jumaat ade pasor malam kat depan ngan kawasan MOF tu... Kat ngan mercu tanda je... Xtau toksah le kome susoh² pi google...

Dengan niat mencari ayam Uncle Bob untuk dijadikan salah 1 santapan malam selain 3 roti john yang ku beli, terjumpa la plak 1 pencabar baru muncul rasanya... Ingatkan xjual la Uncle Bob arini... so terjumpa la sepesen dengannya... Ali's Fried Chicken... Haaaa!!! 1 penciplakan berlaku di situ... Siap ada popcorn, n hotdog lagi... So dengan niat nak merasa... Beli la teman ayam Ali's Fried Chicken...

Tap³... Jalan depan sikit, aiyaakk!!! Ayam Uncle Bob ada jual sama ini tempat maaa... Cuma jauh selikit dekat itu hujung punya jalan... So... apa yang nak diberitau is... ALI's Fried Chicken xsedap langsung!!! Mintak pedas macam standard teman mintak kasi pedas itu ayam kalo beli sama Uncle Bob... Tapi ngan ati kecewa... Teman idokle merasakan kepedasannya... Xterpedas langsung... Siap hotdog yang dijualnya pun takat balut ngan tepung... Teman pun leh wat....

Sooo... kesimpulan yang teman ingin kaborkan... Kalo le antara kome² n deme² sume ternampok le kewujudan Ali's Fried Chicken, toksah le berangan nak merasa... Untuk yang suke pedas macam teman (Padahal xtahan kalo makan), tambahkanla kepedasan semasa kome membeli ayam Uncle Bob... Siyes menusuk kepedasannya... Tapi kepedasan Ali's xterasa pun... Sangat kecewa... Nak bertanding, tapi xcapai standard macam Uncle Bob (bak kata ibuku la)...

Ok.. cukup untuk bebelan kali ini... Nak sambung lagi 12 m/s untuk dikarang... Apela aku nak karangkan untuk result n discussion ni ea... Hurmmm....

putra87­™

Blogger - Engineer - Freelance Photographer

An Engineer, Lifestyle Blogger, A Freelance Photographer, Traveller, Food Hunter, and A Dad To Be.

9 Pengkritik:

✿ gadis biasa ✿ said...

hahaha
tesis mmg menjadikan kepala naik tingtong.!.:D
gud luck.kekeke

iPai said...

weh .. sedap kot menda ni .. haish ..

me suya said...

ade nampak tapi tak pernah try
weyh.. kiranya aku nyer viva awal dr korang kan.. yezza.. pasni boleh mempoyokan diri

Amoi said...

kenapa ayam tu macam sedap je!

oh demm.

lapaaarrr wehh

putra87­™ said...

@Gadis biasa - hahah.. tnx atty...

@naufal - haha.. tul2.. lg2 kalo ang mntk nk pdas lg.. mmg lg terasa kepedasan dia...

@suya - try r.. xrugi try.. sdap.. huhu.. xpe.. aku kn syg usm.. mmg sgja nk duk usm lame2... wakakakaka

@amoi - haha.. sdap2.. try r.. tgk ktne ade jual kt lmn web dia...

_aLiaHwaFa_ said...

penah rasa! sedap :D

ain fathihah said...

best la jugak. hehe

Akira said...

Pasar mlm ade sedapppp!!

Anonymous said...

Uncle Bob Ipoh

COMING SOON ON FEBRUARY!!! Our stall is located at Ipoh Garden, Opposite Nasmir Restaurant, Behind Tesco Ipoh Garden.

Special Opening Promotion:

BUY 1 FREE 1
* Buy 1 Uncle Bob Fried Chicken FREE Potato Fries* (subject to change)

FB : Unclebob Ipoh
Tel : 014-3958360

Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

BM
Semua penulisan & post adalah bertujuan perkongsian bersama. Segala gambar & gaya penulisan diambil dari sumber² yang dikreditkan bersama atau atas penulisan penulis sendiri. Sebarang penyalahgunaan, ketidaktelusan & pengambilan gambar untuk kegunaan lain tanpa kebenaran penulis, penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang tindakan undang-undang yang akan diambil kepada mereka yang berkenaan.

BI
All of the articles, stories, info and materials are either taken from other website, blog, and other sources or self-wrote... Any sharing of this info is allowed but with the consent of this blog writer. Any misused, misguided, mischief articles taken from this blog without writers permission is prohibited. Admin and writer will not be responsible for any legal action taken by the authorities to those who concerns.