Lazada

Polymer Nite 2011 - Arabian Nite

by 3/12/2011 03:20:00 PM 0 Pengkritik
Alhamdulillah... Selesai sudah dinner Polymer Nite untuk dak² Polymer Engineering Kampus Kejuruteraan USM dan juga dinner Mimates yang berlangsung malam tadi di Pusat Mahasiswa USMKKj ngan tema Korean Nite. Tapi fokus kita pada post ini is Polymer Nite.

Bertemakan Arabian Nite (Arabian sangat la tetamu² pada malam itu) dan bertempat di Pearl View Hotel Bukit Mertajam pada hari Rabu bersamaan 9 Mac 2011. Walaupun terdapat kekurangan, tapi kalau nak compare ngan dinner Mimates, please do not comment... Coz biasa la... Pasti ada yang kurangnye, dan pasti ada yang bagusnya... Adat penganjuran... Jom tengok sneak peak makanan pada malam itu... Well, nak citer makanan sebenarnya...hahahaha..

Ini adalah nasi dari pinggan aku yer... Harap Maklum
Haaa... Itu dia... Pinggan aku punye yaa... hahaha.. Plizz jangan terkejut coz aku memang makan banyak... Sampai makcik² n pakcik² aku pun berkata "Abang badan je kecik, tapi makan, masya allah"... Haaa. Ada pasembor, hotdog, meehun, nasi goreng, sup cendawan ikan, udang... uishh.. banyak laa.. xtertulis kat sini... Pekata hangpa sume tengok jer pic² seterusnya... teaser jer pinggan aku ni... Jom tengok ape lak yang tersedia atas meja kami...

p/s - Aku makan di meja dak² Master/PHD (Plizz lagi sekali jangan komen padahal aku still final yer).


Antara Santapan Pada Malam Itu
Santapan Lagi pada malam itu
Seriously, pasembor ini sangat sedap!!!
Sup Cendawan.. Panas sedap la.. Dah sejuk kurang sikit
Bacon serve with Thousand Island
Ok... itu antara makanan yang disediakan oleh pihak penganjur@batch 3rd year Polymer... Disebabkan menyokong batch rummateku, yang menganjur... so, sedikit jer komen akan disertakan... hehehe... Tapi sebelum tu.. Jom kita lihat apa yang berlaku di atas meja, dan juga disekitar malam Polymer Nite, Arabian Nite...

Muka² kelaparan dak² meja master/phd
Persembahan dari junior² 1st year ngan tarian iringan lagu Justin Bieber.
Haaa... dah masuk bab persembahan pulak... Ok... 1st skali... Persembahan pembukaan agak cam tak bertenaga sikit r... Maap rumateku atas komen ini. N maap gak kat Trex, Farah dan Jannah kalau tak silap yang wat persembahan la.. hehe.. But the flow is good although there is some several technical problem on the sound system and the food yang ada gak ramai tak dapat.. hoho...

Seterusnya.. persembahan dari junior 1st year... ok la.. walaupun tak kena ngan tema... tapi cukupkan syarat untuk persembahan kan.. hehe... Persembahan pertama ngan lagu daripada Bunkface (tak paham apa yang nak ditunjukkan) dan sambungan persembahan tarian ngan laju JB 'I Just Need Somebody To Love'... Seterusnya... Persembahan dari 2nd year... Siyesly... Best!!! Lawak + Informasi + Ada sikit macam study pasal getah la pulak...

Well.. overall.. dinner yang best.. malas nak panjangkan post ni... Tahniah to batch 3rd yer yang menganjurkan dinner ni... Kekurangan itu besela... Sume orang buat kesilapan... Kita xle nak lari darinye... N to next year organiser, Kasi lagi gempak!!! Hahaha... C Ya L8r In Da Next Post...

putra87­™

Blogger - Engineer - Freelance Photographer

An Engineer, Lifestyle Blogger, A Freelance Photographer, Traveller, Food Hunter, and A Dad To Be.

0 Pengkritik:

Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

BM
Semua penulisan & post adalah bertujuan perkongsian bersama. Segala gambar & gaya penulisan diambil dari sumber² yang dikreditkan bersama atau atas penulisan penulis sendiri. Sebarang penyalahgunaan, ketidaktelusan & pengambilan gambar untuk kegunaan lain tanpa kebenaran penulis, penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang tindakan undang-undang yang akan diambil kepada mereka yang berkenaan.

BI
All of the articles, stories, info and materials are either taken from other website, blog, and other sources or self-wrote... Any sharing of this info is allowed but with the consent of this blog writer. Any misused, misguided, mischief articles taken from this blog without writers permission is prohibited. Admin and writer will not be responsible for any legal action taken by the authorities to those who concerns.