Nur Kasih The Movie

by 3/08/2011 09:13:00 PM 2 Pengkritik
Waaaa... Sangat teruja menantikan movie terbaru daripada siri tv terhangat di TV3 iaitu Nur Kasih, ngan Nur Kasih The Movie... Hahaha... Macam mana la aku leh terlayan siri Nur Kasih ni dulu... Punca kawan sebilik r ni... adei... Nasib time mula² layan cerita ni dah dekat episod 10... kalau tak, memang aku tak tau nak wat camne la... hahahaha...

Haa.. tu poster amik kat blog orang yer... well.. sebagai teaser untuk semua peminat Nur Kasih, meh saya, aku, teman, kawe, orang n yg seangkatannya, jom tengok trailer Nur Kasih The Movie... Sebelum itu... jom tengok plot filem ni...


"Setelah adam berjaya mendapatkan cinta nur..setelah aidil mendapat kepercayaan aliya..setelah sarah benar - benar insaf..apakah lagi yang sanggup dikorbankan demi cinta....nantikan Nur Kasih The Movie...."
 
video
 
Suke dengan cerita ni?? komen la sikit yerr... xbanyak pun, sikit pun xper.. dan jangan lupe like facebook Nur Kasih The Movie ... Nantikan di pawagam berdekatan anda 19 Mei 2011... Hopefully movie ni tak keluar kat Astro First la... Kalau tak, memang orang tak p tengok wayang r untuk citer ni...

putra87­™

Blogger - Engineer - Freelance Photographer

An Engineer, Lifestyle Blogger, A Freelance Photographer, Traveller, Food Hunter, and A Dad To Be.

2 Pengkritik:

anisyafrina said...

wah!! ade filem plak! WAJIB TONTON ni!! 19 mei ye?? thankz for info :)

putra87­™ said...

yup2.. ader filem... hoho... nantikn 19 mei ni.. tengok trailer pn dh mcm menarik... khabir batia pnye muvi.. mmg mnarik r..

Lazada

Lazada Malaysia
Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

BM
Semua penulisan & post adalah bertujuan perkongsian bersama. Segala gambar & gaya penulisan diambil dari sumber² yang dikreditkan bersama atau atas penulisan penulis sendiri. Sebarang penyalahgunaan, ketidaktelusan & pengambilan gambar untuk kegunaan lain tanpa kebenaran penulis, penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang tindakan undang-undang yang akan diambil kepada mereka yang berkenaan.

BI
All of the articles, stories, info and materials are either taken from other website, blog, and other sources or self-wrote... Any sharing of this info is allowed but with the consent of this blog writer. Any misused, misguided, mischief articles taken from this blog without writers permission is prohibited. Admin and writer will not be responsible for any legal action taken by the authorities to those who concerns.