Perdana Menteri Malaysia Wish Me A Chinese New Year!!!

by 1/31/2011 10:36:00 PM 0 Pengkritik
Agak terkejut melihat emailku tetiba dapat email daripada Perdana Menteri Malaysia sendiri wishing me a happy prosperous Chinese New Yer... Walaupun aku xsambut CNY, tapi terima kasih diucapkan sebagai rakyat Malaysia... hoho... Even kawan aku yang famous Haziq pun tak dapat wish dari Najib Razak.


Haaa... atas ni lah ucapan dari Najib Razak... Entah betul ke tidak, anda semua ada dapat perkara yang sama tak??? Ucapan dalam 2 jenis bahasa iaitu, bahasa Melayu dan bahasa Inggeris... Terasa bangga sekejap coz Najib yang send email wish CNY ni... hahaha... kalau USM ke, keluarga ke, tu dah biasa... Tapi ini... Luar daripada biasa... So.. To all the chinese yang sambut Chinese New Year... Xing Nian Kuai Le... Gong Xi Fa Cai!!

In English, wishing all the chinese people a very happy Chinese New Year... and have a prosperous weekend either with prosperous McD burger or even your prosperous Family around you...

putra87­™

Blogger - Engineer - Freelance Photographer

An Engineer, Lifestyle Blogger, A Freelance Photographer, Traveller, Food Hunter, and A Dad To Be.

0 Pengkritik:

Lazada

Lazada Malaysia
Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

BM
Semua penulisan & post adalah bertujuan perkongsian bersama. Segala gambar & gaya penulisan diambil dari sumber² yang dikreditkan bersama atau atas penulisan penulis sendiri. Sebarang penyalahgunaan, ketidaktelusan & pengambilan gambar untuk kegunaan lain tanpa kebenaran penulis, penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang tindakan undang-undang yang akan diambil kepada mereka yang berkenaan.

BI
All of the articles, stories, info and materials are either taken from other website, blog, and other sources or self-wrote... Any sharing of this info is allowed but with the consent of this blog writer. Any misused, misguided, mischief articles taken from this blog without writers permission is prohibited. Admin and writer will not be responsible for any legal action taken by the authorities to those who concerns.