Top 10 Kereta Mewah Dan High Tech

by 12/28/2010 08:40:00 PM 0 Pengkritik
Geneva Motor Show 2010 menyenaraikan 10 kereta mewah yang hebat rekaannya dan berteknologi tinggi. Menjadi perhatian di seluruh dunia dan dijangka hit tahun 2011...

Calon²nya...Oh ya... xikut turutan dari no 1 sampai 10 yer... coz top10 jer...

Ferrari Hy-KERS Hybrid Concept
 Ni baru 1... nak tengok yang lain??? jom click dan baca.... 9 lagi buah kereta yang menjadi tumpuan...



Peugeot SR1 Concept
Porsche 918 Spyder Concept
Audi RS5
Audi A1 E-Tron
Mercedes Benz SLS AMG Safety Car
Lotus Evora 414E Hybrid
koenigsegg agera
Ohhh... kereta koegnigsegg ni memang lawa... dah macam almost kereta Batman la pulak...

Bentley Continental GTC Supersports Convertible
Soooo... Apa Kata Anda??? Terasa macam nak memiliki salah satu daripada 10 buah kereta ini??? ataupun lebih dari 1 kereta di atas??? apa² pun... poket kena penuhla yer.... hehehehe...

putra87­™

Blogger - Engineer - Freelance Photographer

An Engineer, Lifestyle Blogger, A Freelance Photographer, Traveller, Food Hunter, and A Dad To Be.

0 Pengkritik:

Lazada

Lazada Malaysia
Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

BM
Semua penulisan & post adalah bertujuan perkongsian bersama. Segala gambar & gaya penulisan diambil dari sumber² yang dikreditkan bersama atau atas penulisan penulis sendiri. Sebarang penyalahgunaan, ketidaktelusan & pengambilan gambar untuk kegunaan lain tanpa kebenaran penulis, penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang tindakan undang-undang yang akan diambil kepada mereka yang berkenaan.

BI
All of the articles, stories, info and materials are either taken from other website, blog, and other sources or self-wrote... Any sharing of this info is allowed but with the consent of this blog writer. Any misused, misguided, mischief articles taken from this blog without writers permission is prohibited. Admin and writer will not be responsible for any legal action taken by the authorities to those who concerns.