My Header Contest

by 12/07/2010 06:24:00 PM 0 Pengkritik
This is the 1st time aku join contest² ni... ha3... nampak sangat dah xde keje kan... ho3... contest ni nampak menarik, n tertarik tapi xtau ader deboommm ke x... ha3... tapi hadiahnya agak menarik gak r... mai2 join... to kawan² yang akan aku tagged... selamat berdesign yer... tau korang bab design² ni mantap... ha3...

Join pun bile men blogwalking... n sape² rase nak join pun mai le... ha3...


Rasa² nak join, leh le layari blog ni >>> RIEYANA (Untuk tau rule² la...)

N ni adalah hasil banner ku... ha3... rasa²nya kalo xpuas ati ngan banner yang ni n nak wat banner len leh x empunya punya contest??? ha3...


haaa... tu la banner aku... apa kata korang?? ha3... just trying join contest² ni...
N Last skali is tagged 3 orang... nasib 3 orang jer.. hu3... N I Choossseee...


Selamat mengdesign kalo mau join rakan²... tau anda 3 nih berbakat... wakakaka..

putra87­™

Blogger - Engineer - Freelance Photographer

An Engineer, Lifestyle Blogger, A Freelance Photographer, Traveller, Food Hunter, and A Dad To Be.

Lazada

Lazada Malaysia
Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

BM
Semua penulisan & post adalah bertujuan perkongsian bersama. Segala gambar & gaya penulisan diambil dari sumber² yang dikreditkan bersama atau atas penulisan penulis sendiri. Sebarang penyalahgunaan, ketidaktelusan & pengambilan gambar untuk kegunaan lain tanpa kebenaran penulis, penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang tindakan undang-undang yang akan diambil kepada mereka yang berkenaan.

BI
All of the articles, stories, info and materials are either taken from other website, blog, and other sources or self-wrote... Any sharing of this info is allowed but with the consent of this blog writer. Any misused, misguided, mischief articles taken from this blog without writers permission is prohibited. Admin and writer will not be responsible for any legal action taken by the authorities to those who concerns.