ASK 2010 The Good And Bad

by 12/27/2010 07:53:00 PM 0 Pengkritik
Yaaa... Seperti yang ingin diberitahu dalam post anugerah skrin 2010... pic² yang akan ku kategorikan dalam The Good And Bad of ASK 2010

Where there is an award, there must be a fashion to be showed to the world on the red carpet... And each fashion will have the disaster one, and the good looking one... Jom kita tengok dulu the good looking one ea... Disaster one last² la... orang kata... Saved the last for the best... he3..

Ohh I Luv Both Of Them... Especially Lisa Surihani... he3...
Jom tengok fashionita yang lain pula di Red Carpet... Thanks to TV3 untuk foto² ni...


Lawa baju Nasha Aziz ni... walaupun berambu² dan ade orang terpijak time nak kasi award... tapi she's just look beautifulll...
Zizan memang xpernah menghampakan biler bab berfesyen.
I Luv cara Farid Kamil Dressing... Memang xpenah juga menghampakan



Fimie memang smart... tapi budak sebelah dia??? No³... Macam cacat pun ader...


Both of these couples memang lawa dressing diorang... Like³...

K... Setakat ni lah pic² the good looking of Anugerah Skrin 2010... banyak lagi sebenarnya... tapi kalau nak tengok jugak... p la FB TV3 untuk pic² yang lain...

Sekarang.... Tibalah masanya... untuk kita melihat, the Fashion Disaster in Anugerah Skrin 2010... Xnak Komen banyak... bak kata orang... a picture worth a thousand word.






Yaaa... Sekarang... Kita masuk climax lak untuk pic yang the worst la dalam mana² Anugerah kat Malaysia yang aku pernah tengok setakat ni... Tq to Ohbulan untuk pic ni...



Yaaa... sekian sahaja entri disini... sebarang silap dan salah harap dimaafkan... just a voice of a Malaysian di mata diri ini... Janganlah kita terikut-ikut ngan fashion artis ni yang kadang² xkena pada tempat... Nak berfesyen pun, biarlah kena pada tempatnya yerr... sekian... Tq kerana membaca...

putra87­™

Blogger - Engineer - Freelance Photographer

An Engineer, Lifestyle Blogger, A Freelance Photographer, Traveller, Food Hunter, and A Dad To Be.

0 Pengkritik:

Lazada

Lazada Malaysia
Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

BM
Semua penulisan & post adalah bertujuan perkongsian bersama. Segala gambar & gaya penulisan diambil dari sumber² yang dikreditkan bersama atau atas penulisan penulis sendiri. Sebarang penyalahgunaan, ketidaktelusan & pengambilan gambar untuk kegunaan lain tanpa kebenaran penulis, penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang tindakan undang-undang yang akan diambil kepada mereka yang berkenaan.

BI
All of the articles, stories, info and materials are either taken from other website, blog, and other sources or self-wrote... Any sharing of this info is allowed but with the consent of this blog writer. Any misused, misguided, mischief articles taken from this blog without writers permission is prohibited. Admin and writer will not be responsible for any legal action taken by the authorities to those who concerns.