AFF Suzuki Cup 2010

by 12/30/2010 01:31:00 AM 0 Pengkritik
Akhirnya, AFF Suzuki Cup menjadi milik Malaysia walaupun tumpas dengan jaringan 2-1 di Stadium Gelora Bung Karno, Indonesia... Dan baru juga diisytiharkan Jumaat ini cuti yerrr rakan² coz meraikan kemenangan Malaysia menjulang piala Suzuki Cup. Even Rio Ferdinand pun ucap tahniah kat pasukan muda Kebangsaan kebanggaan kita lagi... Jom tengok apa komen Rio Ferdinand...


Banggalah kita sebagai anak Malaysia ngan generasi muda pasukan bola sepak kebangsaan Malaysia... Terutamanya kepada jurulatih kebangsaan K.Rajagobal dan tidak dilupakan kepada penjaga gol Malaysia Khairul Fahmi yang bersusah payah menjaga gawang gol Malaysia daripada dibolosi pasukan Indonesia.

Itu baru komen tweet Rio Ferdinand... jom kita tengok pula trend tweet setakat ni yang paling famous kat twitter, #khairul fahmi dan juga #HarimauMalaya... Ragam² pengtwitter di internet...








Banyak lagi sebenarnya tweet kat #HarimauMalaya dan #Khairulfahmi ni... sooo... kalau nak tengok, bukakla twitter yerr... dan syabas sekali lagi diucapkan kepada skuad kebangsaan diatas kemenangan menjulang trofi AFF Suzuki Cup 2010 setelah 14 tahun...

Walaupun benteng pertahanan Malaysia memang nak wat hati ni berdebar² dan nak kutuk² jer... Even ibu aku pun kutuk² tengok benteng pertahanan Malaysia... Sian Goalkeeper penat nak jaga... Apa² pun... Tanah Tumpah Darahku!!! Malaysia Boleh!!!

putra87­™

Blogger - Engineer - Freelance Photographer

An Engineer, Lifestyle Blogger, A Freelance Photographer, Traveller, Food Hunter, and A Dad To Be.

0 Pengkritik:

Lazada

Lazada Malaysia
Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

BM
Semua penulisan & post adalah bertujuan perkongsian bersama. Segala gambar & gaya penulisan diambil dari sumber² yang dikreditkan bersama atau atas penulisan penulis sendiri. Sebarang penyalahgunaan, ketidaktelusan & pengambilan gambar untuk kegunaan lain tanpa kebenaran penulis, penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang tindakan undang-undang yang akan diambil kepada mereka yang berkenaan.

BI
All of the articles, stories, info and materials are either taken from other website, blog, and other sources or self-wrote... Any sharing of this info is allowed but with the consent of this blog writer. Any misused, misguided, mischief articles taken from this blog without writers permission is prohibited. Admin and writer will not be responsible for any legal action taken by the authorities to those who concerns.