Aku Kena Tagged?? Haih...

by 1/02/2009 05:58:00 AM 7 Pengkritik
Haih.. Apiz ttba tagged aku lak.. Pebenda tagged nih pn aku xtau.. haha.. tapi layan jer r... Zasss..

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
=> Ikut cam Apiz leh?? Duit, dan keluarga.. (Boleh ker??)

2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri??
=> Sweater Renoma Up (Discount 70% kat Genting)

3. Dimanakah tempat impian perkahwinan kamu??
=> Sama cam apiz.. (Kita serupa jer.. Haha..)..(Tempat Honeymoon xder ker??)..

4. Berapa lama hubungan kamu berkekalan??
=> Insyaallah selama yang mungkin tapi segalanya tetap ditentukan oleh yang DiAtas..

5. Adakah anda dilamun cinta??
=> Mungkin ya, mungkin x.. Masih awal lagi untuk bercinta...

6. Dimanakah restoran terakhir kamu makan malam??
=> Kedai mamak Naseer kat Taman Pekaka.. Maggi goreng mamak + Teh tarik jer...

7. Namakan buku terakhir yang kamu beli??
=> Utopia 15 Januari 2009.

8. Apakah nama penuh kamu??
=> Mohamad Khairi Bin A Aziz (Same cam dalam I.C, Passport, Surat Beranak & Len2)

9. Kamu lebih senang ngan mak atau ayah??
=> 2-2 agak susah.. Coz agak seimbang.. Tapi ngan adik sedaraku Nurul agak senang kot.. Leh ker ni??

10. Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda??
=>Xtau nak jmper sapa..Xterfikir lagi...

11. Sebutkan 8 nama sahabat yang paling rapat dengan kamu??
=> Aku xbanyak kawan yang rapat nih.. adei.. cmner nih?? huhu..
a) Bazli - Tempat pertama aku luahkan perasaan & sifu aku.. N My Best Fwen after 3 tahun kot..
b) Nor aainaa - Teman Kecil sejak sekolah rendah lagi.. Tapi dia kat Indon skang.. dah lamer xcontact.. Cmner r dia ea skang..
c) Yusof Razli - My Best fwen time skolah menengah dulu.. Banyak gak benda kitorang wat same2.. Umah pun xjauh.. haha.. Tapi skang dia kat MMU Melaka.. Contact pun pakai Friendster.. Tapi aku agak baru berhenti men friendster nih..
d) Nurul Najihah - One of My Best Girl Fwen.. Kami suker gosip kalo kuar sesama.. Layan... As Fwen jer.. Dia pun dah ader BF.. Xmen r rampas awek yang dah berpunya.. Bukan Prinsip hidup aku..
e) Nurul - My Lil Sis & juga adik sedaraku yang best.. Kami berdua layan...Haha..
f) My bro Apit - Walaupun macam anjing dan kucing.. Tapi sebab dah adik-beradik.. Macam sahabat gak r.. haha.. Leh ker?
g sampai i xtau r.. Skip leh?? hehe..

12. Adakah kamu mencuci pakaian kamu sendiri??
=> Tengok jenis pakaian yang kena cuci sendiri r.. Tapi bese pakai Machine je senang.. Haha..

13. Tempat yang paling seronok kamu mahu pergi??
=> Top of da world.. I'm In Love dengan melancong & aktiviti lasak yang membabitkan Nature..

14. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu??
=> Jangan tersinggung ea apiz.. haha..
a) Y.D.P F.A.C.. Agak besar jawatan tu.. Sama besar ngan apis ke?? hehe..
b) Orangnnye baek.. agak peramah.. N Bagus..
c) Minat Harry Potter btul.. Macam Die Hard Fans la..
d) Budak angkasa kot.. Aku men cakap jer.. haha..
e) Mempunyai kete Perodua Kembara..

15. 8 perkara yang amat saya gilai??
=> Xderla sampai tahap gila gaban..
a) Tido
b) Men Game (Skang agak borin coz BZ skit)
c) Try sesuatu yang baru..Best woo...
d) Baca komik (Hobi sejak kecik)
e) Anime & Kartun
f) Dengar lagu (Express Yourself Though Music.. Haha..)
g) Tengok Muvi atas katil..(USM dah macam kedai cetak rompak jer)
h) Bermain ngan budak kecik umo 6 tahun ke bawah.. Yang atas 6 tu.. Takat layan je..

16. Pelukan atau ciuman??
=>Peluk cam best.. Cium pun agak best.. 2-2 Leh??

17. 8 perkataan yang sering diucapkan??
=> Ntahle.. Ade ke aku sebut ayat nih slalu???
a) Nice
b) Layan
c) Pekejadahnya
d) ea??
e) awat?? (Sejak duk penang)
f) ooo
g) yup..
h) ok..

18. 8 buah buku yang paling baru baca??
=> Xbanyak buku aku bacer except komik.. Haha..
a) Gempak
b) Utopia
c) Kreko
d) Maskulin
e) Polymer testing method
f) Under 18
g) ...
h) ...

19. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali??
=> Xtau nak cakap.. banyak sangat.. sampai xingat tajuk & penyanyi.. Huhu..

20. Mari Men ' tag ' 8 orang len..
a) Nurul
b) Kuro
c) Fahmin
d) Sally
e) Pikachu
f) Baz
g) Zhar
h) Lea

Sekian Tima Kasih kepada Apiz.. Haha...

putra87­™

Blogger - Engineer - Freelance Photographer

An Engineer, Lifestyle Blogger, A Freelance Photographer, Traveller, Food Hunter, and A Dad To Be.

7 Pengkritik:

putra87­™ said...

Haha.. Akhirnya Dah Bleh Comment..

lea said...

hahaha...
tahniah=)

lea dh jawab tag abg
tgk la..then komen taw..hehe
=)

kuropiii said...

aaaaaaaa!!bunuh!!!aq baru je jwb tag aimzz....tgk2 kene tag ngan ko lak...xmooooooo

lea said...

abg...
lea terreject komen2 abg la..
waaa...xsempat nak bace lagi...
komen balik bleh..
ngeh3...

buzz said...

wah..asal ak?? xda org lain ka??

Aini said...

hohoho.
im hepy for the 9th.
ngee. am i such a gewd budy for u?
ouh2! syg fmly agy bagus dri dri org yg belum tntu hargai syg kite.hee.
terbyk ckp lak. :-P

giantpolar said...

haha... ingatkan xmo jwb...

Related Posts with Thumbnails

Disclaimer

BM
Semua penulisan & post adalah bertujuan perkongsian bersama. Segala gambar & gaya penulisan diambil dari sumber² yang dikreditkan bersama atau atas penulisan penulis sendiri. Sebarang penyalahgunaan, ketidaktelusan & pengambilan gambar untuk kegunaan lain tanpa kebenaran penulis, penulis tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang tindakan undang-undang yang akan diambil kepada mereka yang berkenaan.

BI
All of the articles, stories, info and materials are either taken from other website, blog, and other sources or self-wrote... Any sharing of this info is allowed but with the consent of this blog writer. Any misused, misguided, mischief articles taken from this blog without writers permission is prohibited. Admin and writer will not be responsible for any legal action taken by the authorities to those who concerns.